BIST 9.080
DOLAR 32,35
EURO 35,11
ALTIN 2.305,40
HABER /  MEDYA

Özgür Aras nerede programda neden yok son paylaşımına bakın

Özgür Aras programda neden yok kovuldu mu? Seda Sayan'ın Show Tv'de yayınlanan programında yer alan Özgür Aras, iki gündür programa katılmıyor. İnstagram hesabından da soru yağmuruna tutulan Özgür Aras "neredesiniz" sorusuna yanıt vermiyor. Peki Özgür Aras nereden neden programda yok?

Abone ol

Show Tv'de Seda Sayan programıyla yeni formata gitti. Ünlüleri ağırlayan ve magazin programlarını 3 yorumcuyla sunan Seda Sayan'ın programında neler oluyor merak konusu oldu. Yorumculardan biri olan Özgür Aras iki gündür programda yok peki neden?

Programı izleyen yüzlerce kişi Özgür Aras'a soru yağmuru tutuyor. İnstagram hesabından paylaşım yapan Özgür Aras konuya cevap vermiyor. Yaptığı paylaşımla yeni aşka yelken açtığı anlaşılan Özgür Aras en son olarak Uludağ'da fotoğraf paylaştı. Özgür Aras'ın ise programda henüz neden yer almadığı bilinmiyor.

MEHMET YÜZÜAK DA YOK Yeşim Salkım ile polemiğe giren Mehmet Yüzüak da programda yok. Bir haftadır programda yer almayan Mehmet Yüzüak konuyla ilgili açıklama yapmıyor. İlerleyen günlerde bakalım canlı yayında konuyla ilgili herhangi bir açıklama gelecek mi?

Özgür Aras kimdir nereli Seda Sayan'ın programındaki yorumcu