BIST 9.446
DOLAR 32,59
EURO 34,81
ALTIN 2.497,31
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Otel odasında telefonla gelen ölüm!

Adana'da bir kişi, eşiyle telefonda konuşurken kalp krizi geçirerek öldü. Eşinin ihbarı üzerine 54 yaşındaki Ramazan Murat Zülam'ı kaldığı otele giden polis, odada Zülam'ın cansız cesedine ulaştı.

Abone ol

ADANA'da 54 yaşındaki Ramazan Murat Zülam, dün kaldığı otel odasında, eşi 48 yaşındaki Hatice Zülam ile telefonda görüşürken geçirdiği kalp krizi sonucu öldü.

İstanbul’da yaşayan 8 yıllık evli Hatice ile Ramazan Murat Zülam çifti, 4 ay önce ekonomik sıkıntılar yüzünden ayrıldı. Kızını yanına alan Hatice Zülam, Adana’da oturan annesinin yanına yerleşti.

Bir süre sonra işlerini düzelten Ramazan Murat Zülam da Adana’ya gelip bir otele yerleşti. Yeniden bir araya gelmeye karar veren çift, 2000 Evler mahallesinde bir ev tuttu. Eşyalarını taşıyıncaya kadar otelde kalmayı sürdüren Ramazan Murat Zülam, pazar günü akşam saatlerinde odasına girdi.

Hatice Zülam, eşini arayıp konuşmak istedi. Çift sohbet ederken Ramazan Murat Zülam’ın telefonu aniden kesildi. Eşini tekrar arayan Hatice Zülam, cevap alamadı. Bunun üzerine kalp rahatsızlığı olan eşinin hayatından endişe eden Hatice Zülam, kaldığı otelin adını bilmediği için Polis Merkezi’ne giderek kayıp başvurusunda bulundu. Polis, Ramazan Murat Zülam’ı bulmak için çalışma başlattı. Kayalıbağ Mahallesi’nde bir otele gelen Hatice Zülam, otel görevlisinin “Dışarı çıktı, daha dönmedi” demesine rağmen ısrarla odaya çıkınca Ramazan Murat Zülam’ın yatakta cesedini buldu.

İhbar üzerine olay yerine gelen ekiplerin yaptığı incelemede Ramazan Murat Zülam’ın kalp krizi sonucu öldüğü belirlendi.