BIST 9.080
DOLAR 32,39
EURO 35,11
ALTIN 2.325,82
GÜNCEL

Ortalığı karıştırdı! MİT'in yeri neresi 15 Temmuz'u yapanı biliyorum...

Adana'da bir bankanın özel güvenlik görevlisine MİT'in adresini sorduktan sonra kaçan şahıs polisi alarma geçirdi. O kişinin, 'Ben 15 Temmuz darbe girişiminin olacağını da önceden bildim. Ben cezaevinden yeni çıktım' dediği ortaya çıktı.

ADANA'nın merkez Seyhan ilçesi Cemalpaşa Mahallesi'nde bir bankanın özel güvenlik görevlisinin yanına gelen İsmail K. (39) "Adana'da MİT binası nerede benim oraya gitmem gerekiyor, adresini verir misin" dedi. Özel güvenlikçi MİT'in adresini soran şahıstan şüphelenip onu muhafaza altına alarak polisi aradı.

GÜVENLİKÇİNİN ELİNDEN KAÇTI... Bu arada İsmail K. güvenlikçinin elinden kaçtı. Olay yerine gelen polis şahsın eşkalini alarak kaçtığı yöne doğru arama yapmaya başladı. Bir süre sonra şahıs bankadan yaklaşık 1 kilometre uzaklıkta kaldırımda giderken polisler tarafından yakalandı. Olay yerine terör ekipleri de çağrıldı.

15 TEMMUZ'U KİMİN YAPTIĞINI BİLİYORUM... İsmail K., MİT'in adresini 15 Temmuz hain darbe girişimini kimin yaptığını bildiğini, bunları anlatmak için sorduğunu söyleyerek, "Ben 15 Temmuz darbe girişiminin olacağını da önceden bildim. Ben cezaevinden yeni çıktım" dedi.

GÖNÜLLÜ OLARAK FİLİSTİN'DE SAVAŞMAK İSTİYORUM...Gönüllü olarak Filistin'e gidip savaşmak istediğini söyleyen İsmail K. çelişkili ifadeler verdiği için emniyete götürülerek sorguya alındı.

 AKLİ DENGESİ YERİNDE DEĞİL... İsmail K.'nin yapılan sorgusunda, akli dengesinin yerinde olmadığı anlaşılınca serbest bırakıldığı öğrenildi. 

Sitene Ekle
Etiketler