BIST 9.883
DOLAR 32,51
EURO 34,90
ALTIN 2.453,57

Operasyon için 35 şehit gerekiyormuş meğer!

Çakalın şereflisini, köpeğin onurlusunu, yılanın merhametlisini duyan oldu mu ki bugüne dek? Bu erdemler adına insan denen yüce varlıklarda olur..

Şehit polis memuru Bülent Emen şehit düşmeden bir gün önce, Facebook'ta paylaştığı "Allah düşmanın bile şereflisini versin" başlıklı yazısında şöyle diyor:

"Vergi vermezsin, yardım alırsın. Fatura ödemezsin, bizden keserler. Cahilim dersin, öğretmeni şehit edersin. Hastayım dersin, doktoru şehit edersin. Yolumuz yok dersin, mühendisi şehit edersin. Asfaltı kazar mayınla patlatırsın. Resmi dilini bile öğrenmeye tenezzül etmediğin devletten iş beklersin. Fakirim dersin ama inatla çoğalıp virüsleri bile kıskandırırsın. Fakirim dersin, aşiret düğününde görgüsüzlüğün dibine vurursun. Sıkıntın varsa, gel uzlaşalım, kardeşçe yaşayalım dersin, olmaz bu topraklar bizim diye iddia edersin. Biz bu toprakları kanla aldık, kanla veririz deriz, savaşalım deriz, pis faşist dersin. Arkamızı döndüğümüzde pusu kurarsın. Bıktık artık kardeş ayaklarından, Allah düşmanın bile şereflisini versin.."

Tam da onun dediğini yaptılar.

Arkasını döndüğünde sinsice şehit ettiler..

Onu ve arkadaşlarını bombalayarak parçaladılar..

"Madem savaş istiyorsun, gel savaşalım" diye karşısına dikilen şehidin diğer polis arkadaşlarını görünce, sırtlanlar gibi, yabani hayvanlar gibi dağlara kaçıştılar.

Dün ve bugün yine aynı alçakça oyunu sahnelediler

Bitlis'te 2'si çocuk, 4'ü masum vatandaş olmak üzere 9 kişiyi katlettiler.. Aynı günü geceye devrettiğimiz saatlerde, bit istilasına uğramış bedenleriyle yine dağlardan indiler karakolları bastılar. 24 gencecik çocuğu katlettiler ve yine yılanların çiyanların arasına, yuvalarına döndüler..

***

"Düşmanın da şereflisi olmak gerekirmiş"

Çakalın şereflisini, köpeğin onurlusunu, yılanın merhametlisini duyan oldu mu ki bugüne dek? Bu erdemler adına insan denen yüce varlıklarda olur..

***

Şimdi  yine aynı şeyi yapacağız..

Karadan ve havadan operasyonlar yapacağız..

İki günde 35 ev cehennemi, mahşeri yaşadı. Cayır cayır yanıyorlar giden sevdiklerinin ardından..

İlla sınır ötesi operasyon yapmak için 35 canın gitmesi mi beklendi?

Aylardır, yıllardır bu operasyonlar yapılmıyor mu?

Yıllardır biz bu dağları taşları bombalamıyor muyuz?

Sahi bu çocuklar nerede şehit düşüyor?

Sınır içinde mi?

Yoksa sınır dışında mı?

Bu teröristlerin tamamı sınır dışından mı geliyor?

Bu sorunun cevabını artık anaokuluna giden çocuklar bile biliyor?

Gündüz mahallede bakkal işleten adamın, gece silah kuşanıp karakol bastığını, gündüz lokantada garson olarak çalışan ve komutanın önüne yemek servisi yapan garsonun, gece aynı komutanla çatışmaya girdiğini bebeler biliyor da siz mi bilmiyorsunuz?

Koca Türkiye Cumhuriyeti'nin bir istihbaratı yok mu?

"Kıçı kırık yeni yetme devlet" dediğiniz İsrail, dünyanın en azılı teröristlerinin hangi ülkenin hangi şehrinde, hangi mahallesinde ve hangi sokağında oturduğunu avucunun içi gibi biliyor da siz mi bilmiyorsunuz?

Evet yeryüzünün en alçak düşmanıyla, en azmış topluluğuyla karşı karşıya olabilirsiniz ama 30 yıldır yürüttüğünüz bir savaş size bu dersi öğretmedi mi?

Allah aşkına...

Çevirin başınızı ve yakınınızdaki komşunuza bakın..

1 askeri için 1027 kişiyi feda eden İsrail'den ilham alın.. 35 vatandraşımızı katleden o köpeklerin sonlarını belgeleriyle önümüze getirin..

Cumhurbaşkanı "Bu uzun soluklu bir mücadele" diyor.

30 yıl yeterince uzun olmadı mı?

"Bunun bedeli misliyle ödetilecek"
diyor, intikam sözü veriyor..

İyi de bu intikam, yeni intikamları getirmedi mi yıllardır?

Daha kaç intikam alınacak?

Bugün yüzlerde ortam öyle gerektirdiği için oluşturulmuş yapay bir hüzün sergileme, "Bıçak kemiğe dayandı" nutuklarını atma ve dinleme günü değil..

Madem intikam sözü veriliyor, alınan o intikamın fotoğrafını milletin gözünün önüne koyma günüdür bugün.. 

Bu saatten sonra milletin gazını üç-beş taş bombalamakla, iki üç baraka vurmakla alamazsınız..

Binlerce askerini Kandil'in dibine yerleştirip orada karargah kurmadıkça, önce Irak'a ve sonra tüm cihana, "Biz artık buradayız, savaştaki en ileri cephemizi buradan başlatacağız" diye meydan okumadıkça, Doğu ve Güneydoğu'daki vatan hainlerini birer birer ortaya çıkarmadıkça, kısacası terörü önce içte, sonra dışta bitirmedikçe, daha çok canlar yanacak..

Bu son kahpe saldırı, hainler için sonun başlangıcı olur inşallah..

Şehitlere rahmet, köpeklere lanet...