BIST 9.595
DOLAR 32,51
EURO 34,65
ALTIN 2.478,45
HABER /  POLİTİKA

Onur Akın patladı! CHP'ye çok destek verdim ama buraya kadar

CHP'nin seçim şarkılarını yapan ünlü türkücü Onur Akın, "Hayatımı CHP’ye ya da Kemal Kılıçdaroğlu’na adayamam” dedi partiye verdiği destek için ‘buraya kadar’ dedi. "Kendime albüm yapmadım, CHP şarkıları yaptım” diyen sanatçı, parti için harcayabileceği enerjisinin bittiğini belirtti.

Abone ol

ONUR Akın da Kemal Kılıçdaroğlu'na isyan bayrağını açıktı. "Hayatımı CHP’ye ya da Kemal Kılıçdaroğlu’na adayamam” diyen Onur Akın, partiye verdiği destek için ‘buraya kadar’ dedi. "Kendime albüm yapmadım, CHP şarkıları yaptım” diyen sanatçı, parti için harcayabileceği enerjisinin bittiğini belirtti. Posta’ya konuşan Onur Akın’ın açıklamalarından bir kısım şöyle:

- CHP’ye çok destek verdiniz zamanında. Şimdi ne düşünüyorsunuz?
Evet, CHP’ye çok destek verdim ama buraya kadar. Hayatımı CHP’ye ya da Kemal Kılıçdaroğlu’na adayamam. Benim daha büyük amaçlarım var. Benim sadece politik şarkılar değil, insanların aşklarına, sevdalarına, hayatlarındaki sıkıntılarına dair besteler yapmam lazım. CHP’ye en büyük desteği özgür irademle sol bir sanatçı olarak verdim. Bu açıdan vicdanım rahat. Ama benden buraya kadar... 

- Sever misiniz Kılıçdaroğlu’nu?
Tabii insan olarak çok severim. Gerçekten görüp görebileceğiniz en naif, en kibar, en beyefendi, en düzgün en namuslu insanlardan biri. 

- Muharrem İnce’yi mi Kılıçdaroğlu’nu mu destekliyorsunuz?
Öyle bir ayrıma giremem, gerek yok. Elimden geleni yaptım, kendime albüm yapmadım, CHP şarkıları yaptım, anlatabiliyor muyum? Ama yapabileceğim, enerjim de bu kadar. Benim sevda şarkılarımı da bekleyen milyonlarca insan var.