BIST 9.080
DOLAR 32,31
EURO 35,08
ALTIN 2.308,19
HABER /  MAGAZİN

Okan Can Yantır kimdir Sıla ile Ahmet Kural aşkını bitirdi!

Okan Can Yantır Dilan Deniz Çiçek ile yaşadığı aşk ile gündeme geldi. Ahmet Kural ile Sıla aşkının bitmesinde rolü olduğu iddia edilen Okan Can Yantır magazin gündeminden düşmüyor. Peki kimdir bu Okan Can Yantır aslen nereli kaç yaşında? Okan Can Yantır ne iş yapıyor Sıla ile aşk mı yaşıyor? Okan Can Yantır özel hayatı ve biyografisi internethaber'de.

Abone ol

Evlilik yolunda giden Sıla ve Ahmet Kural sürpriz bir şekilde ayrılılık kararı aldı. Ayrılığın nedeni ise Sıla ile Okan Can Yantır'ın buluşması gösteriliyor. Peki kim bu Okan Can Yantır? 

Okan Can Yantır 1980 yılında dünyaya gelmiştir. Galatasaray Üniversitesi Siyaset Bilimi bölümünden mezun olan Okan Can Yantır, 4 dil bilmektedir. Okan Can Yantır'ın ayrıca Fransa Paul Valery Üniversitesi seçim stratejileri ve aday imajı eğitimi de bulunmaktadır.

BİRÇOK SPORCU İLE BERABER Arda Turan Türkiye'nin ilk sporcu kariyer yönetimi ajansı Possible'ı açmıştı. Possible'ın başına ise Okan Can Yantır getirilmişti. Okan Can Yantır daha önce GQ Türkiye dergisinin Genel Yayın Yönetmenliğini yapıyordu.

SILA İLE AŞK MI YAŞIYOR? Ahmet Kural ile Sıla'nın aşklarının bitme nedeni ise Okan Can Yantır. İddialara göre Okan Can Yantır Sıla ile buluştu ve sinir krizine giren Ahmet Kural ilişki bitirdi. İşte Ahmet Kural ile Sıla ilişkisini bitiren o fotoğraf;

DİLAN DENİZ ÇİÇEK İLE NEDEN AYRILDI? Okan Can Yantır geçtiğimiz günlerde Dilan Deniz Çiçek ile ilişkisini bitirmişti. Nedeni ise Dilan Deniz Çiçek'in Çukur'da rol arkadaşı Aras Bulut İynemli ile sahneleri!