BIST 9.107
DOLAR 32,38
EURO 35,02
ALTIN 2.325,98

Oğuz Güven vicdansız olabilir ama o bir suçlu değil!

Oğuz'u attığı başlıktan ötürü hapsedenler, Türkiye'ye büyük bir kötülük yaptıklarının farkında değil. Oğuz'u attığı başlık nedeniyle, "terör propogandası" yapmakla suçlamak, dünyada görülmüş şey değil.

Oğuz Güven'in gözaltına alınmasına da, tutuklanmasına da kalbim rıza göstermiyor. 
Yanlış!
Yanlıştan öte saçma...

Oğuz'un attığı başlıklar konusunda sicilinin bozuk olduğunu dünkü  yazımda yazdım. Bu arkadaşın vicdansızlığı konusunda fikrim değişmedi, değişmeyecek!

Ama...

Oğuz'un vicdansızlığı, doğruları yazmama veya konuşmama engel değil. Oğuz'u attığı başlıktan ötürü hapsedenler, Türkiye'ye büyük bir kötülük yaptıklarının farkında değil. Bir gazeteciyi attığı başlık nedeniyle, "terör propogandası" yapmakla suçlamak, dünyada görülmüş şey değil.

Rezil oluyoruz!

Yapmayın!

Dün de yazdım...
Oğuz Güven'in attığı başlıktan dolayı yeri hapishane değil...
O zaten vicdanlarda mahkum olmuştu.
Bakın...
Ertuğrul Özkök'ün attığı başlıklar yıllardır peşini bırakıyor mu?
Neydi o başlıklar?
- 411 el kaosa kalktı...
Başka?
- Vay şerefsiz!
Yıllar geçti... 
Özkök, bugüne kadar ne yaptıysa, yakasını bu başlıklardan kurtaramadı. Kendi savunması elbette var, ama o başlıklar unutulmuyor işte. Unutulmadığı içindir ki, ayağında pası gören, siyasiler, gazeteciler... kim varsa herkes... Ertuğrul Bey, onların vicdanlarında hâlâ mahkûm!

Bir örnek daha vereyim...

Mustafa Balbay'ın attığı başlık...
-Genç subaylar rahatsız...
Ya sonra...
Özden Örnek tutanakları...

Balbay'ı yıllarca haksız yere ciğer parelerinden uzak tuttular. Suçlu olsa, hapislerde çürüyecekti. Suçlu değildi, attığı başlık çirkin olsa da Balbay bir gazeteciydi. 

Mustafa Balbay'ın "Genç subaylar rahatsız" başlığı da en az Özkök'ün "411 el kaosa kalktı" başlığı kadar hafızalara kazınacak bir başlıktı Ama Balbay'ın cezaevinde çürümeye terkedilmesi, o başlığı unutturdu. 

Attığı başlıktan ötürü, vicdanlarda mahkûm olması gereken Mustafa Balbay, bildiğiniz gibi, "kahraman" olarak cezaevinden çıktı. 

Ve Oğuz Güven...
"Kamyon Başsavcı'yı biçti" başlığı ile vicdanlarda mahkûm olması gerekirken, biz onu hapse attık. Oğuz'un hapsedilmesi, onu bundan böyle tıpkı Mustafa Balbay gibi, "kahraman" yapacaktır. Attığı o rezil başlık ise, mapus günlerinin kefareti olacak...

Türkiye'nin üzerindeki kara bulutlar henüz dağılmadı.
FETÖ oyununu oynamaya devam ediyor!
Tutuklamalar...
Gözaltılar...
Ve kirli ortaklıklar...

Tehlikenin farkında mısınız?