BIST 9.878
DOLAR 32,56
EURO 34,97
ALTIN 2.457,70

Oğlak Burcundaki Ay Sorumlulukları Öne Çıkarıyor!

Ay Oğlak burcunda iken bugün sorumluluklarımız, görevlerimiz, hayatımızdaki otorite kavramları, aile büyükleri ve geleceğe yönelik kariyerimizle ilgili çalışmalar daha fazla öne çıkacaktır.

Bugün 28 Ocak Mars günündeyiz…Güne Yay burcunda ve boşlukta başlayan Ay sabah 07:05’de Oğlak burcuna geçiş yapacak. Bugün iyimser ve rahat enerjiler yerini daha ciddi ve kararlı enerjilere bırakacak.

Ay Oğlak burcunda iken bugün sorumluluklarımız, görevlerimiz, hayatımızdaki otorite kavramları, aile büyükleri ve geleceğe yönelik kariyerimizle ilgili çalışmalar daha fazla öne çıkacaktır.

Ruhsal olarak biraz karamsar ve depresif hissedebiliriz.

Akşam saatlerinde Ay Koç burcundaki Uranüs ile kare açı yapacak. Huzursuzluk ve gerginlik yaratan bu görünüm bazen ani ve beklenmedik durumlarla bizi karşılaştırabilir.

 İlişkilerimizde dikkatli olmalı riskli hareketler yapmamalıyız.

Günlük yorumlarınızı öz burcunuz ile birlikte yükselen burcunuza göre de takip ediniz…

KOÇ (21 Mart - 20 Nisan)
Bugün, doğan fırsatlarla alakalı kendinize göre bazı hazırlıklar yapabilirsiniz. Önümüzdeki günlerde ciddi girişimlerde bulunabilir, hedefe ulaşmak için çok çalışabilirsiniz. İstediğiniz atılımı yapmayı başarmanız olasıdır.

BOĞA (21 Nisan - 21 Mayıs)
Evinizle alakalı olan bazı beklenmedik masraflar, günün konularından biri olabilir. Bir diğer konu ise, sosyal bir ortamda tanışacağınız yabancı uyruklu bir kişinin size ekstra gelir fırsatı sunması olabilir. Çevrenizi iyi gözlemelisiniz.

İKİZLER (22 Mayıs – 21 Haziran) 
Çevrenizden, miras, nafaka, tazminat gibi çalışarak kazanılan para dışındaki gelirle alakalı bazı haberler alabilirsiniz. Henüz bilgilendirilmemiş olduğunuz gelişmeleri size aktarabilirler.

YENGEÇ ( 22 Haziran-22 Temmuz)
Özel yaşamınızdaki bir ilişkinin niteliği çok daha ciddi bir boyut kazanabilir. Bekleyip durduğunuz bir teklif alabilirsiniz. Bir anda kendinizi, önemli bir karar verme durumunda bulmanız mümkündür.

ASLAN (23 Temmuz – 23 Ağustos)
Günlük işlerinizle alakalı gelişmeler sonucunda ileriki günlerde programınızda değişikliklere gitmeniz gerekiyor olabilir. Yeni bir program ve iş planı üzerinde düşünmeniz günün ana konularından olabilir.

BAŞAK (24 Ağustos - 22 Eylül)
Bugün, yaşamın renkli ve sevimli yönlerine doğru çekildiğinizi hissedebilirsiniz. Gereğinden fazla titiz ve eleştirici olmayın. Günün tadını çıkarmaya çalışın. Oldukça gevşeyip rahatlayabilirsiniz.

TERAZİ (23 Eylül - 23 Ekim)
Sosyal yönünüz güçlü olsa da, bugünkü boş zamanlarınızı evde değerlendirme isteği ağır basabilir. Akrabaları davet etmeniz veya evde düzenlemeler yapmanız mümkündür. Ev için kısa bir alışverişe de çıkabilirsiniz.

AKREP (24 Ekim - 22 Kasım )
Gününüzü arkadaşlarınızla birlikte geçirmek isteyebilirsiniz. Hareket, iletişim ve sosyalleşmek günün ana konuları olabilir. Bir arkadaş toplantısına davet alırsanız reddetmeyin; yeni tanışacağınız etkileyici bir kişi size katılacak olabilir.

YAY (23 Kasım-21Aralık
Maddi zevklerin ön planda yer alacağı bir gündesiniz. Lüks sosyal ortamlara, pahalı restoranlara gidebilir, pahalı alışverişler yapabilirsiniz. Bütçenizi dikkate almadan sadece isteklerinize göre hareket ederseniz harcamalar çok yüksek olabilir.

OĞLAK (21 Aralık – 20 Ocak)
Kişilik özelliklerinizi çevrenizdeki insanları etkileyecek ve yönlendirecek biçimde kullanmanız mümkündür. Sadece kişilere sorunları çözmek için öğüt vermeyebilir, ilişkilerdeki sorunları da insanları kolayca ikna ederek giderebilirsiniz.

KOVA (21 Ocak – 18 Şubat)
Duygularınız bugün büyük güç kazanabilirler. Bu nedenle, yakın çevrenize daha duygusal ve sıcak biçimde yaklaşabilirsiniz. Yaratacağınız samimi hava, ilişkilerinizi çok daha kolay geliştirmenize yarayacaktır.

BALIK (19 Şubat – 20 Mart)
Bugün, yakın çevrenizden bir kişinin veya dahil olduğunuz bir sosyal ortamın gözünüzdeki önemi büyük ölçüde artabilir. Bunu sağlayan şey ise, günlük yaşamınızda aldığınız bir destek olabilir.

Sevgilerimle

Astrolog Demet BALTACI