BIST 8.975
DOLAR 32,33
EURO 35,07
ALTIN 2.293,24

Oğlak burcunda yeniay doğuyor!..

Sabah 05:18’de Güneş ile birleşecek ve 26° Oğlak burcunda yeniay doğacak.

Bugün 17 Ocak Çarşamba... Merkür günündeyiz...

Oğlak burcunda ilerleyen Ay sabah 05:18’de Güneş ile birleşecek ve 26° Oğlak burcunda yeniay doğacak.

Oğlak yaşamımızdaki otorite kavramları, aile büyükleri, üstlerimiz, liderler, yöneticiler, devlet, devlet büyüklerini de temsil eder. Bu kavramlarda da gerek kişisel gerek toplumsal alanlarda yeni gelişmeler beklenebilir.

Oğlak yeniayında genel kariyerimiz, iş, meslek, görevler, sorumluluklar, gelecek, maddi güvence, statü, saygınlık, onur, itibar, şan, şöhret gibi alanlarda hedef ve arzularımızı ön plana alabiliriz.

Akrep burcundaki Jüpiter ve Oğlak burcundaki Plüton arasındaki uyumlu görünüm maddi manevi güven ve istikrar beklentilerimizi destekleyebilir. Yeniay ile birleşen Venüs etkisiyle sahip olduğumuz değerler, maddi kaynaklarımız, paramız, yeteneklerimiz, dünyasal arzu ve zevklerimiz, güven ihtiyacımız yeniayın enerjilerini şekillendirebilir.

Koç burcundaki Uranüs, yeniay ve Akrep burcundaki Mars ile stresli bir açı yapıyor. Ani değişen şartlar, sürpriz durumlar, kırılmalar, isyan, başkaldırı ve ayrılıklarla karşılaşabiliriz. Bu değişmesi gereken konularda bize gereken dürtü ve cesareti verebilir. Ancak fiziksel kazalara, tehlikelere, ilişkilerdeki gerilimlere de açık olacağımız için temkinli hareket etmeliyiz.

Ay 11:31’den sonra Kova burcunda ilerlemeye başlayacak.