BIST 9.080
DOLAR 32,36
EURO 34,96
ALTIN 2.324,54
GÜNCEL

Oğlak burcu 6-12 Şubat 2017 haftası yorumu

Oğlak burcu 6-12 Şubat 2017 haftası; aşk, iş, para durumu nasıl?

Sizin için çalışma hayatınızın, ikili ilişkilerin ve finans konularının önemli olacağı bir haftaya başlıyorsunuz.

Pazartesi günü çalışma hayatınız, sizin için çalışanlar ve ekip arkadaşlarınız ile ilgili konular yoğun olarak gündeminizde olacak. İletişimi yoğun bir günde olacağız. Yeni projeler üretmek, yeni başlangıçlar yapmak için güzel bir gün.

Salı ve Çarşamba günleri; ikili ilişkiler, görüşmeler, ortağınız ile ilgili konular ve evlilik ya da eşinizle ilgili konular gündeminizde olacak. Eşinizle bazı planlar ve önemli konuşmalar yapabilirsiniz. Yine evinize ve ailenize vakit ayırmanız gerekecek bir gün olacak.

Çarşamba günü; ikili görüşmeler yapmaktan ve birebir konuşmalardan kaçınmaya çalışın ya da bu konuşmalarda sakin kalın. Bugün biraz gergin enerjiler var o yüzden kendinizi dengeleyin ve sakinleştirin. Yine eşinizle veya sevgilinizle de tartışmaya girmeyin ve sakin kalın.

Perşembe günü Ay Aslan burcuna geçecek ve biz cumartesi günü gerçekleşecek Ay tutulmasının etkilerini hissetmeye başlayacağız.

Perşembe ve Cuma günleri ağırlıklı olarak ortak finans konuları, bankalar, krediler, borç ve alacaklar gündeminizde olacak. Yine eşinizin parası ya da banka kredileri konuları gündemde olabilir.

Cuma günü, şans oyunu oynayabilirsiniz şanslı bir gün. Eğer banka kredisi almak istiyorsanız bugün haber alabilirsiniz. Yine borsa ve finans konuları ile ilgili haberlerde gündeminizde olacak.

Cumartesi günü kendinizi biraz gergin hissedebilirsiniz, aklınızda gelecek planları ve yapmak istedikleriniz olacak yine parasal konularda kafanızı kurcalıyor olacak.

Pazar günü ise bazı tatil planları yapabilirsiniz özellikle yurtdışı konuları gündemde olabilir. Yine detaylı işler ve temizlik, düzenleme işleri için güzel bir gün.

Sitene Ekle