BIST 9.072
DOLAR 32,37
EURO 34,97
ALTIN 2.326,06
HABER /  MEDYA

Nur Yertilaş İvana Sert'i neden kovdurdu?

İvana Sert İşte Benim Stilim'den neden kovuldu, olayın perde arkasında Nur Yerlitaş mı var? İvana Sert ve Nur Yerlitaş kavgasında ne oldu, Nur Yerlitaş mı onu kovdurdu. İşte medyayı sallayan olay.

Abone ol

İşte Benim Stilim'de İvana Sert depremi yaşandı. İvana Sert yıllardır jüri üyeliğini yaptığı programdan kovuldu. Peki İvana Sert neden kovuldu, perde arkasında ne var? İvana Sert'in kovulmasının nedenine ilişkin bomba iddialar var. Resmi olarak İşte Benim Stilim'deki işine son verilen İvana Sert büyük bir şok yaşıyor. Neden kovuldu sorusunun yanıtına gelince... Bunun cevabı Nur Yerlitaş.

Nur Yerlitaş ile İvan Sert arasında kameralar arkasında bir süredir bir kavga yaşanıyordu. Nur Yerlitaş ile İvana Sert'in arasını düzeltmek için yapımcı her yolu denedi. Ancak kavga yatışmak bir yana alevlenerek büyüdü. Sonunda kamera arkasındaki Nur - İvana kavgası programı zarar verecek boyuta kadar geldi. İşte Benim Stilim yapımı ikiliyi barıştırmayı başaramayınca sorunu kökten çözmek için olayı masaya yatırdı. Yapımcılar kavgada Nur Yerlitaş'ı haklı bulunca da kovulacak kişi İvana Sert oldu.

İşte Benim Stilim'den kovulan İvana Sert yeni bölüm çekimlerinde yer almıyor. Onun yerine ilk bölüme Hakan Ural konuk olarak davet edildi. TV8 izleyicisi ise İvan Sert'i bu hafta da ekranda görmeye devam edecek. Zira bu yayınlananlar çekimi daha önce yapılan bölümler. 

İvan Sert kovulmasının ardından şu ana kadar tek kelime etmedi. Suskunluğu tercih eden İvana Sert'in yerine İşet Benim Stilim jüri koltuğuna kimin oturacağı merak konusu.

İVANA SERT - NUR YERLİTAŞ KAVGASI
İvana Sert ile Nur Yerlitaş arasındaki kavganın sebebine gelecek olursak. Görünürde kavga 'inci çekirdeğini' doldurmayacak bir olay. Ama derinlerde ikilinin arası Nur Yerlitaş ve Kemal Doğulu İşte Benim STilim jüriliğinden alındığı zaman bozuldu. Nur Yerlitaş ve Kemal Doğulu jürilikten alınırken İvana Sert yeni jüri üyeleri ile yola devam etmeyi seçmişti. Efsane jürinin yollarının ayrıldığı vakit de aslında o zamandı.

Nur Yerlitaş ve Kemal Doğulu bir sezon aranın ardından İşte Benim Stilim'e döndüklerinde İvana Sert'i affetmiş değillerdi. Görünürde bir sorun yok gibiydi. Ancak alttan alta o olay hiç unutulmadı.