BIST 9.468
DOLAR 32,60
EURO 34,81
ALTIN 2.497,16
HABER /  GÜNCEL

Nur Yerlitaş ne dedi? Instagram rezaleti

Nur Yerlitaş katıldığı bir davette şehitler için olmadık sözler söyledi. Yerlitaş'ın instagram rezaletine sosyal medyadan tepkiler sürerken, o sözler twitter'da günün en çok konuşulan konusu oldu. Ü

Abone ol

Modacı Nur Yerlitaş'ın instagram hesabından söylediği "Şehitler mehitler aman yeter" sözlerine tepkiler çığı gibi büyüyor. Onbinlerce kullanıcı Yerlitaş'a tepki gösterirken, şehitlerle ilgili sözleri twitter'ın en çok konuşulan konusu oldu.

Sivri dilli Nur Yerlitaş bu kez sınırı aştı. Katıldığı yarışma programlarında olmadık hareketlerle, söylenmeyecek sözleri sarf eden; zaman zaman yarışmacılara hakaret etmekten çekinmeyen Yerlitaş, bu kez yaş tahtaya bastı.

GERÇEK YÜZÜNÜ GÖSTERDİ

Milletin değerleriyle dalga geçen ve bunu alışkanlık haline getiren Yerlitaş, bu kez de canını bu millet için gözünü kırpmadan feda eden şehitlere dil uzattı. Alkollü olduğu ileri sürülen Yerlitaş, katıldığı davette instagram yayını yaptı, şehitler için "Şehitler mehitler aman yeter" ifadelerini kullandı. Yerlitaş'ın bu sözlerine kısa sürede binlerce kullanıcı tepki gösterdi.

"SİZE YAKIŞMADI YAZIK"

Ünlü modacının bu görüntülerine takipçilerinden tepki geldi. Nur Yerlitaş'a takipçileri, "Size yakışmadı yazık", "Ekran önünde sevimli görünen yüzünüz göstermelikmiş" , "Onlar olmasa siz o masada oturabilir miydiniz?" ve "Siz ve söyleminiz çok çirkindi esefle kınıyorum sizi" gibi yorumlarda bulundu.