BIST 9.548
DOLAR 32,51
EURO 34,55
ALTIN 2.492,44
HABER /  MAGAZİN

Nur Yerlitaş hastalığı ne son haline bakın dua istedi

Nur Yerlitaş hastalığı ne, Nur Yerlitaş'a ne oldu soruları ünlü modacının son halini görenler tarafından merak edildi. Sevilen isim ve başarılı modacı Nur Yerlitaş'ın hastalığı beyin kanseri. Uzun süre tedavi gören Nur Yerlitaş beyin ameliyatı oldu ve son halini instagram hesabında 'İhlas' notuyla paylaştı...

Abone ol

Nur Yerlitaş hastalığı ne ve son hali nasıl soruları ünlü modacının son paylaşını görenler tarafından merak edilid. Beyin kanseri olan modacı Nur Yerlitaş ameliyat sonrası katıldığı bir davette görüntülendi. Beyin kanseri teşhisi konulan ve son günlerde üst üste sağlığı ile ciddi sorunlar yaşayan Nur Yerlitaş katıldığı bir davette poz verdi. Kısa saçları ve yorgun bakışları ile dikkat çeken modacı Nur Yerlitaş moral mesajları ile kendine geldiğini söyledi. Bu paylaşımın ardından ise ikinci bir paylaşım geldi ve Nurella ameliyat sonrası yeni bir fotoğrafı İhlas notuyla paylaştı...

KISA SARI SAÇLARIYLA ÇOK KONUŞULDU: Arkadaşlarıyla birlikte objektiflere poz veren Nur Yerlitaş'ın kısa saçları sosyal medyada olay oldu. Takipçileri Yerlitaş'a geçmiş olsun dileklerini yorumlarıyla iletti.

BEYNİNDEKİ KİTLE ALINMIŞTI: Modacı Nur Yerlitaş'ın ameliyatı Acıbadem Altunizade Hastanesi Beyin ve Sinir Cerrahisi Uzmanı Prof. Dr. Necmettin Pamir ve ekibi tarafından gerçekleştirilmişti. Başhekim Prof. Dr. Çağlar Çuhadaroğlu, Yerlitaş'ın beyninde bir problem gördüklerini ifade ederek, "Bunun üzerine Bölüm Başkanımız Prof. Dr. Necmettin Pamir tarafından bugün, beynindeki kitleyi çıkarmak üzere ameliyat edildi. Ameliyat sonrası durumu iyi olan Nur Hanım uyandı ve konuşabiliyor. Halen yoğun bakımda. Bundan sonraki süreçte; gerek patoloji sonuçları gerekse ameliyat sonrası filmler değerlendirilerek tedavi için bir yol haritası çizilecek" demişti.

NUR YERLİTAŞ KİMDİR: 1960 yılında dünyaya gelen Nur Yerlitaş diğer tanınmış lakabı ile Nurella 2015 yılında Bur Tarz Benim yarışmasında jüri olarak ekranlarda yer almıştır. Anne tarafından arap kökenli Siirt’lidir baba tarafından ise aslen Giresun’ludur.

Nur Yerlitaş İstanbul Karagümrük doğumludur, annesi, dayısı, Arap Cafer ve diğer dayıları İstanbul Tophane doğumludur.

Moda tasarımcısı Nur Yerlitaş Aralık 2015 itibari ile İşte Benim Stilim yarışmasından istifa ettiğini açıklamış ancak 2016 yılında yarışmaya geri dönmeye karar vermiştir.

Kariyeri: Moda kariyerine 80’li yılların başlarında İtalya’dan ve Fransa’dan getirdiği kıyafetleri satarak başladı.

Gün içinde sürekli stresli olduğunu belirtiyor, stres atmak içinse bulaşık yıkıyor. Sibel Can, Bülent Ersoy ve Seda Sayan gibi ünlü sanatçıların moda danışmanlığını yapıyor. Sahne için özel kostümler hazırlıyor.

2010’da Yemekteyiz programında bazı ünlülerle daha yarışmacı olarak yer aldı. Nur Yerlitaş daha önce hiç kimseyle ilişki yaşamadı.

Demet Akalın’ın Giderli 16 isimli albümünde yer alan ”Türkan” isimli müzik klibinde ünlü oyuncu Türkan Şoray’ı canlandırdı.

Genellikle moda alanında tanınıyor olsa da, 2007 yılında dans yarışmasının jüri üyeliğini de yaptı.