BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,76
ALTIN 2.439,91
HABER /  GÜNCEL

Nihat Doğan olayıyla ilgili yeni gelişme! İki kızın ailesi...

Reşit olmayan iki kız çocuğunu evinde alıkoyduğu iddiasıyla gündeme gelen Nihat Doğan hakkında son dakika gelişme yaşandı. 11 ve 16 yaşlarındaki iki kızın ailesi, Nihat Doğan hakkındaki şikâyetlerinden vazgeçtikleri yönünde savcılığa dilekçe verdi. Ayrı ayrı dilekçe veren anne ve baba, "Olay bize yanlış aksettirilmiş. Tamamen yanlış anlaşılma söz konusu. Nihat Doğan’dan şikayetçi değiliz" dedi

Abone ol

Reşit olmayan iki kızı alıkoyduğu iddiasıyla iki gündür kamuoyunu meşgul eden Nihat Doğan olayıyla ilgili flaş bir gelişme yaşandı. İki kız çocuğunun anne ve babası, "Olay bize yanlış aksettirilmiş. Tamamen yanlış anlaşılma söz konusu. Nihat Doğan'dan şikayetçi değiliz" şeklinde savcılığa şikayetten vazgeçme dilekçesi verdi.

Kız çocuklarının babası Musa Zilan, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığına verdiği şikayetten vazgeçme dilekçesinde şu satırlara yer verdi;

"7 Eylül 2018 tarihinde çocuklarımın Nihat Doğan isimli şahıs tarafından alıkonulduğuna ilişkin olarak Eyüp Sultan Çocuk Büro Amirliği'nde şikayet oldum. Ancak devam günlerde gerek çocuklarım ile yaptığım birebir görüşmelerde gerekse de olayın bana anlatıldığı şekilde vücut bulmadığından sebeple olayların tamamen bir yanlış anlaşılması üzerine tarafıma nakledildiği, Nihat Doğan isimli şahıs ile şikayete konu olabilecek herhangi bir uyuşmazlığın aramızda olmadığı, tüm yaşanan bu hadiselerin bir yanlış anlaşılmadan sadır olduğunu, bu sebeple Nihat Doğan isimli şahıstan davacı olmadığımı belirtmek isterim. Bu nedenle şikayetimden vazgeçiyorum. Davacı ve şikayetçi değilim."

Aynı ifadelerin yer aldığı bir dilekçeyi de kız çocuklarının annesi Derya Zilan soruşturmayı yürüten İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığına teslim etti.

NİHAT DOĞAN'DAN SERT SÖZLER

Nihat Doğan bu gelişmenin ardından sosyal medya hesabından tutanağı paylaşıp, "Şükürler olsun! Adalet yerini buldu. Kanal D Ana Haber'in, şahsıma attıkları iftiraları ahlaksızca namussuzca yapmaya çalıştıkları itibar suikastleri ellerinde patladı. Kumpas sona erdi. Kızlarımızın babası, olayın farklı aksettirilen yanlış bir anlaşılmadan sadr olduğunu ve şikayetlerinden vazgeçtiklerini açıkladı. Kanal D Ana Haber ve magazin basınındaki şerefsiz, namussuz tetikçilerine de hukuki olarak bunun hesabını sormazsam adam değilim.

Kimdir bu Buket Aydın? Nihat Doğan'ı iki günde çıldırttı şimdi yalvarıyormuşKimdir bu Buket Aydın? Nihat Doğan'ı iki günde çıldırttı şimdi yalvarıyormuşKimdir bu Buket Aydın? Nihat Doğan'ı iki günde çıldırttı şimdi yalvarıyormuşHABERİN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN

Ne demiştik: 'Duasıyla var olmadığım itin köpeğin bedduası ile ölmem.' Tuzak kuranların tuzaklarından ve kınayanların kınamasından korkmadan hakkı konuşmaya hakkı tutup kaldırmaya devam edeceğim. Beni seven sevmeyen fakat bana inanan, vicdanlı erdemli kardeşlerimin on binlerce destek mesajlarından dolayı da sonsuz şükranlarımı iletiyorum. Siz benim yanımda oldunuz. Rabbim de her iki cihanda sizin yanınızda olsun. Batının uşağı mankurt zibidiler kininizde geberin. Allah var gam yok" açıklamasında bulundu.