BIST 9.525
DOLAR 32,57
EURO 34,76
ALTIN 2.491,02

Ne geveze bir devlettir arkadaş!

Devletler, hak hukuk, huzur tesis edilsin diye kurulurken, şimdiki devletlerin çoğu fitne fesat saçıyor, tıpkı şu andaki İsrail devleti gibi.

Devletler, hak hukuk, huzur tesis edilsin diye kurulurken, şimdiki devletlerin çoğu fitne fesat saçıyor, tıpkı şu andaki İsrail devleti gibi.

Eskiden Yahudiler ile ilgili tuhaf tuhaf hikayeler anlatılırdı, insan hakları aktivisti bir mümin olarak karşı çıkıyordum, kişinin inancını seçme hakkı vardır bundan dolayı küçük düşüremez, suçlanamaz diye.

İlginçtir İsrail devletinin acımasızlığı ve haddini aşma teşebbüsü galiba mezkur hikayelerin doğruluğuna işaret ediyor.

Yarım asırdır kurulan İsrail devleti dünyada benzeri görülmemiş bir zumlu Filistinlilere reva görüyor, nerdeyse özvatanlarını onlardan aldı alacak, bir adam gibi düşünüp bu beladan kurtulmanın yolu ararken yetmiyormuş gibi bir de Mescidi Aksa tarafında dolaşıyor.

Mescidi Aksanın mukaddes bir mescit olduğu her üç ilahi din tarafından tescilli olmasına rağmen Tevrat’a getirdikleri hileli tevillerle insanlık aleminin başına bir sorun haline getiren Yahudiler utansın, Hahamlar başını önüne eğsin, İsrail devleti duyarlı insanların potansiyel düşmanlığına hazırlıklı olsun diyorum. Galiba İsrail devletine ikinci bir “one munit” demenin zamanı geldi.

Mavi Marmara vakası alnınızda bir kara leke gibi dururken böyle mızıkçılık yaparak dikkatimizi dağıtacağını düşünüyorsanız, avucunu yalarsın, kendi kendini aldatma!

Ey İsrail devleti eğer Yahudilere bir iyilik yapmak istiyorsanız,

1-Mavi Marmara hadisesinden dolayı dünya kamuoyundan özür dilemen lazım,

2-Geldin Filistin’e bir vesileyle kondun, dünyaya gelmişsiniz sizin de bir yerlerde yaşamaya hakkın var dedik, pasif durduk, 1967 sınırlarına çekilmeniz lazım.

3-Mescidi Aksa ve havalisi uluslar arası açık hava müzesi olarak, Ezan, sala ve Namaza özellikle Cuma namazına açık bırakman lazım.

4-O “arz-ı mevud” hikayesinden vazgeçmeniz lazım,

5-İslam dini ile ilgili ileri geri konuşmaktan da vazgeçmeniz lazım.

Tabi ben bir dünya vatandaşı, Osmanlı neferi ve Salahaddini eyyubi torunu olarak seni uyarıyorum, gerisi senin bileceğin iştir.

İsrail’de yaşayan duyarlı Yahudilere sesleniyorum bakın devletiniz sizi sıkıntıya düşürüyor.

Üç günlük dünyadır, Yüce Allah tüm insanlığın Rebbı, Rebb-ul alemindir, yeryüzünde edep ve marifet içinde yaşayalım diye, onu tanıyıp huzuruna huzur içinde ona dönelim diye bizi yaratmış. Dünya ve dünyanın içindeki canlı cansız her şey onundur.

Devlet adamlarınızı uyarın, bu yaramazlığı bir gün başınıza bela olacağı hesabını iyi yapın.

“keser döner sap döner gün gelir hesap döner” diyor atalarımızın sözünü sizinle paylaşıyorum, gün gelecek bu yaramazlığın hesabını veremeyeceksiniz. Sizin güvendiğiniz o zenginlik ve teknolojik üstünlük bir gün hükümsüz hale gelebilir. Allah muhafaza ikinci bir Hitler size musallat olursa ah vah etmek fayda vermez bilesiniz.

İsrail devletinin bu barbarlığını görünce Ne geveze bir devlettir arkadaş! Demek durumunda kaldım.

Bir insanlık sorunu olarak gördüğüm be belayı size söylemek boynumun borcudur.

Türkiye’de Allahu Ekber nidalarıyla harekete geçen halk nasıl 15 Temmuz’da tankları durdurduğuna şahit oldunuz.

Gelin hak hukuk kavramı ölçüsünde yeryüzünü yaşanır hale getirelim, bu dünya hepimize yeter diyorum ne dersiniz?