BIST 9.547
DOLAR 32,50
EURO 34,80
ALTIN 2.488,92
HABER /  DÜNYA

NASA'ya sapık skandalı!

Eski bir NASA çalışanı olan Richard Gregory Bauer, geçtiğimiz günlerde polis tarafından yakalandı. Sapık NASA çalışanı olarak gündeme gelen Richard, yüz kızartıcı suçlardan dolayı yargılanıyor!

Abone ol

28 yaşına olan Richard, seçtiği 7 kadın kurbanına çıplak fotoğraflarının elinde olduğunu belirterek daha fazla çıplak fotoğraf göndermesi konusunda şantaj yaptığı, kadınların Facebook profillerini hacklediğini ve bunlara ek olarak da sırf fotoğraflara ulaşabilmek için kadınların bilgisayarlarını çalmaya yeltendiği bile tespit edildi.

SAPIK NASA ÇALIŞANI, FACEBOOK HESAPLARINI NASIL HACKLEDİĞİNİ AÇIKLADI!

Kadınların hesaplarının kurtarma sorularının oldukça kolay olmasından dolayı hesapları ele geçirme konusunda problem yaşamadığını belirten Richard,kurbanlarına karşı Steve Smith, John Smith ve Garret gibi takma isimleri kullandığını da belirtti.

NASA'NIN ADINI TARİHİNDEKİ EN KÖTÜ ŞEKİLDE GÜNDEME DÜŞÜRDÜ

NASA çalışanlarının yardımları sonucunda yakalanan Richard, NASA‘nın adını belki de tarihindeki en kötü şekilde gündeme düşürdü.

Ele geçirdiği hesaplara tuzak içerikler bırakarak kurbanlarının bilgisayarını da hackleyen Richard, toplamda 14 ayrı suçtan 64 yıla kadar hapis istemiyle yargılanıyor.