BIST 9.645
DOLAR 32,57
EURO 34,90
ALTIN 2.436,63
POLİTİKA

Muharrem İnce oyunu kullandı YSK'ya mesaj verdi

CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce oyunu, Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri için oyunu Yalova'da Saffet Çam Ortaokulu'nda oyunu kullandı.

CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce oyunu, Yalova'da Saffet Çam Ortaokulu'nda oyunu kullandı. Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri için liderler sandık başına gitti. Muharrem İnce oyunu kullanacağı okula saat 10.30 sıralarında gelip oyuun kullandı.

"AKŞAM YSK'NIN ÖNÜNDE OLACAĞIM" İnce, oyunu kullandıktan sonra yaptığı açıklamada 'Hayırlı uğurlu olsun. Vatan millet için en iyisi neyse o olsun. Şimdi Ankara'ya gidiyorum. Akşam YSK'nın önünde olacağım' dedi.

Hatırlanacağı üzere Muharrem İnce, seçim kampanyası sırasında seçimlere şaibe karışabileceği iddiasını gündeme getirmişti. İnce'nın açıklamalarına AK Parti sert tepki göstermiş ve İnce'yi yenilgiye bahane aramak ve halkı kışkırtmakla suçlamıştı.

İnce, "Sandık başlarından ayrılmayın. Sonra seçim kurullarının önüne gelin. Ben Pazar sabahı Yalova'da oyumu kullanıp Ankara'da YSK'nın önünde bir sandalyede oturup bekleyeceğim" ifadesini kullanmıştı.

Sitene Ekle
Etiketler