BIST 9.451
DOLAR 32,60
EURO 34,80
ALTIN 2.497,59
HABER /  MEDYA

Müge Anlı Murat Pınarbaş bulundu mu babası ödül koydu!

ATV'de yayınlanan Müge Anlı programında 18 Ekim tarihinden beri kayıp olan Murat Pınarbaş bulundu mu son durum ne? Denizli'de kaybolan Murat Pınarbaş nerede? Müge Anlı 21 Kasım tarihli yayında Murat Pınarbaş güncel bilgiler internethabar'de.

Abone ol

DENİZLİ'nin Honaz ilçesinde 18 Ekim tarihinden beri kayıp olan Murat Pınarbaş ile ilgili arama çalışmaları devam ediyor. 21 Kasım tarihinde yayınlanan programda Murat Pınarbaş'ın akıbeti henüz belli olmadı. Babasının yaptığı açıklama ise damga vurdu.

29 yaşındaki Murat Pınarbaş 18 Ekim tarihinden beri kayıp. Bir ayı geçen süredir kayıp olan Murat Pınarbaş'ın akıbeti merak ediliyor. Acılı aile Müge Anlı'nın programına başvurarak çocuklarını bulmak istiyor. 

BABASI CANLI YAYINDA AÇIKLADI

Murat Pınarbaş'ın babası canlı yayında yaptığı açıklamada oğlunu canlı bulana 100 bin TL ödül vereceğini söyledi. Eğer oğlunun ölü bedeni bulunursa o kişiye de 50 bin TL vereceğini ifade etti. Kimsenin böyle bir acı yaşamamasını isteyen acılı baba, "En azından oğlumun kabri başında dua edeyim" açıklamasında bulundu. 

SUÇLU FATİH BAYRAK MI?

Denizli'de yaşayan Fatih Bayrak 8 kişilik bir ölüm listesi hazırladı. Bu listeyi hazırlamasının nedeni ise Fatih Bayrak'ın Rus bir eşi olması. Bu 8 kişilik arkadaş listesini hazırlamasının nedeni ise eşiyle birlikte olduklarını düşünmesi. İntikam alacağını söyleyen Fatih Bayrak'ın yakın arkadaşı Murat Pınarbaş'ın kaybolmasında bir bağlantısının olup olmayacağı araştırılıyor. Fatih Bayrak ise konuyla ilgili herhangi bir açıklama yapmıyor.