BIST 9.940
DOLAR 32,44
EURO 34,80
ALTIN 2.446,26
HABER /  MEDYA

Müge Anlı Anıl Gürbulak ile ilgili flaş gelişme teyze şoke oldu

ATV'de yayınlanan Müge Anlı'nın programında 7 aydır kayıp olan Anıl Gürbulak bulundu mu son durum ne? 7 Aralık 2017 perşembe günü Müge Anlı'nın programında 27 yaşındaki Anıl Gürbulak ile ilgili yeni gelişmeler yaşanıyor. Gelin hep birlikte Anıl Gürbulak'a yakından bakalım.

Abone ol

TEKİRDAĞ'da evden çıktıktan sonra kendisinden bir daha haber alınamayan Anıl Gürbulak ile ilgili son dakika gelişmeler yaşanıyor. İstanbul'a gelen ve 7 aydır kayıp olan Anıl Gürbulak bulundu. Canlı yayında haberi alan teyze gözyaşlarını tutamadı.

Anıl Gürbulak 7 ay önce Tekirdağ'daki evlerinden çıktı ve kendisinden bir daha haber alınamadı. Psikolojik tedavi gören ve doktorların kendisine zarar verebilir diyerek şüphelendiği Anıl'dan haber alınamadı. Anıl'ı bulmak için teyzesi Cahide Karga canlı yayına katıldı. Dün canlı yayına katılan teyze Cahide Karga bugün mutlu habere kavuştu. Fakat Anıl Gürbulak evden kendisi kaçtığını ve geri dönmek istemediğini söyledi.

ANNESİNİN ÖLDÜRÜLDÜĞÜNÜ BİLMİYOR Bundan 40 gün önce Anıl Gürbulak'ın annesi eşi tarafından katledildi. Kıskançlık krizine girerek bir insanı öldürme bahanesinde bulunan adam polislere teslim oldu. Canlı yayına katılan teyze Cahide Karga ise gözyaşları içinde olayı anlattı ve Anıl bulunursa ablasının mezarda rahat uyuyacağını söyledi.