BIST 9.008
DOLAR 32,33
EURO 35,04
ALTIN 2.279,52

Millet Tayyip Erdoğan'dan neden vazgeçmiyor?

Millet aldığı hizmetin kanıtı olarak, Avrasya'yı, Yavuz Sultan Selim'i, Marmaray'ı, Osman Gazi'yi, köprüleri, yolları, tünelleri, şehir hastanelerini... görünce, dünkü gibi kendiliğinden Yenikapı'ya akıyor işte.

Karanlık, kapkaranlık bir "HAYIR" kampanyası yürütülüyor. Kalbinin sesini kısmış bir sürü sanatçı, gazeteci, politikacı... işadamı "tek adam" korkusu salarak konuşuyor, yazıyor, gazetelere tam sayfa ilan veriyor.

Türkiye gerçekleriyle yüzleşmektense, Tayyip Erdoğan'ı her seferinde yaşadıkları hezimetin faili ilan ederek, kafalarını kuma gömüyorlar. 

Ne hazin değil mi?

Türlü yalanlarla, türlü iftiralarla bu milletin kalbini kirletemiyorlar. FETÖ, PKK, DEAŞ, Almanya... Hollanda, Suriye... Kim varsa, onca saldırıya karşı, milleti Tayyip Erdoğan'dan vazgeçiremiyorlar. 

Yenikapı'yı gördünüz!

Milyonların Yenikapı'ya akmasının nedeni nedir biliyor musunuz?

Tayyip Erdoğan bu milletin kalbini okşuyor!

Milletin kalbini okşadıkça kazanıyor ve insanları yanına çekiyor!

Kibrinin çürük kokusunu yazıya bulaştıran kimi kalem erbabı, vaktinde AK Parti'ye gönül verdi diye bu ülke insanına "göbeğini kaşıyan adam" muamelesini reva görürken, Tayyip Erdoğan bu insanların kalbinin orta yerine sadece sevgi inşa etti ve kazandı, kazanıyor.

İnançla, inatla, sabırla, sebatla... ve severek siyasi geleceğinin duvarlarını ördü Tayyip Erdoğan. Kalbine yansıyan milletin sesini duymadan yol alsaydı eğer, bugün buralarda olmazdı. Çünkü kendi insanına dokunmayan, onlarla arasına duvar ören hiç kimse ama hiç kimse hayatı boyunca başarılı olamaz. 

Tayyip Erdoğan, oksijenini milletten aldığı için kazanıyor!

Yazarı, çizeri, gazetecisi... içinde Tayyip Erdoğan öfkesi barındıran sevgisi küflü kim varsa... bu yüzden huzur bulmuyorlar. 

Millet aldığı hizmetin kanıtını ister!

Bolu tünelini hatırlıyor musunuz?

AK Parti iktidarı öncesinde yapımı tam 17 yıl sürdü. 

17 koca yıl.. AK Parti geldi, o güzelim tünel, patates deposu olmaktan son anda kurtuldu. 

Millet aldığı hizmetin kanıtı olarak, Avrasya'yı, Yavuz Sultan Selim'i, Marmaray'ı, Osman Gazi'yi, köprüleri, yolları, tünelleri, şehir hastanelerini... görünce, dünkü gibi kendiliğinden Yenikapı'ya akıyor işte. 

Bunları görmek için boyları uzun olmayanlar,  Erdoğan'ı o yüzden taşlıyorlar. Bu yıllardır böyle... Şimdi de, "TEK ADAM" nutukları ile Erdoğan'ın arkasından sallıyorlar. Onlar yalanlarını bir bir sıralarken, Tayyip Bey, Yenikapı'daki mahşeri kalabalığın karşısında ve yurdun dört bir yanında etrafını saran kalabalıkların şehadetiyle, bir kez daha önde olmanın ve kazanmanın tadını çıkardı, çıkarıyor.

Kemal Kılıçdaroğlu ne yapıyor peki?

O hâlâ "TEK ADAM" modunda!  
Kanla yıkadığı her yeri kirleten terörist bir yapıya arka çıkıp, kendini karanlığa mahkûm ediyor. Siyah gölgelerine teslim olmuş, "kontrollü darbe" nutukları atıyor. 

Millete karşı "sağır direniş" yani!