BIST 9.525
DOLAR 32,55
EURO 34,71
ALTIN 2.487,26

Michael Jackson ölmedi mi? Dünyayı karıştıracak iddia!

Michael Jackson ölmedi mi? Dünyayı karıştıracak iddia!

Bazı ünlülerin öldüğüne inanmak pekte mümkün olmuyor. Çünkü o kadar meşhurlar ki birden bire hayatımızın içinden kayıp gidiyorlar. Peki aslında ölmemiş olabilirler mi?

Michael Jackson ölmedi mi? Dünyayı karıştıracak iddia!

Ödüğü söylenen fakat hala hayatta olup olmadığı tartışılan bazı ünlülere değinmek istedik. Burada incelenen çoğu kişi öylesine meşhur ki hayatından vazgeçmek yerine ünlü olmanın getirdiği zorluklardan kurtulup sakin ve huzurlu bir yaşam için her şeyi yapabilirler… Michael Jackson Bildiğiniz üzere Michael Jackson’un ölümü dünyayı salladı. Ölüm nedeninin kazara aldığı yüksek dozdaki ilacın kalbinin durmasına yol açması olduğu sanılıyor. Elbette bazı hayranları Jackson’un ölümünü kabul edemediler ve ölümünden kısa bir süre sonra hala hayatta olabileceği yönünde çeşitli iddialar ortaya attılar. İşte bu iddialardan biri, Jackson’un hastanedeyken hayatta olduğu yönünde. Gerçek olma ihtimali olsa da doktoru Jackson’un evine ambulans gelmeden öldüğünü söyleyip resmi raporlarla bunu destekledi.

Michael Jackson ölmedi mi? Dünyayı karıştıracak iddia!

Andy Kaufman Kendini “şarkı ve dans adamı” olarak tanıtan ünlü komedyenin akciğer kanserinden öldüğü sanılıyor. Kaufman’ın kardeşi onun hala yaşadığını söyledi. Daha sonra sözünü geri aldı tabi. Ama sizce de Andy Kaufman hayatta olduğunu kimsenin bilmesini istemediğini kardeşine iletmiş olamaz mı? Üstelik sadece kardeşi değil, Kaufman’ın arkadaşlarından biri de onun hala hayatta olabileceğini düşünüyor. Bunun sebebi de onun ve Kaufman’ın, ünlü komedyenin sıkça oynadığı karakterle ilgili bir senaryo yazmaları ve bu karakterin tıpkı Kaufman’ın ölümüne benzer şekilde ölmesi.

Michael Jackson ölmedi mi? Dünyayı karıştıracak iddia!

Abraham Lincoln Bildiğiniz üzere Lincoln suikast sonucu öldürülen ilk ABD başkanıdır. Kafasının arka tarafından vurulan Lincoln’un hayatta olma ihtimalinin olduğu söyleniyor. Onu muayene eden tüm doktorlar kurşunun kafasının içine nasıl girdiği hakkında çelişkili yorumlara sahip. Ayrıca Lincoln’un suikasttan önce çevresindekileri ölümüne hazırlamaya çalıştığı yönünde söylentiler mevcut ve son gece Lincoln korumasından ayrılırken her zaman “iyi geceler” demesine rağmen o gün “hoşça kal” dedi. Kim bilir belki de gerçekten suikast sonucunda ölmemiştir Abraham Lincoln.

Michael Jackson ölmedi mi? Dünyayı karıştıracak iddia!

Elvis Elvis, ünlü insanların gerçekten ölmemiş olabileceği yönündeki teorileri başlatan ilk isim. Böyle bir rock yıldızını kaybetmek bazıları için oldukça dayanılmaz. Belki de bu yüzden bu teorilere inanmak çok daha kolay. Aslında onun ölmediğini düşünmemiz için bir sürü sebep var. Bunlardan biri, onun ölümünden sonra binlerce kez görülmesi. Peki ya, öldükten sonra terlediğini bildiren habere ne demeli? Ya da otopsisinin mühürlendiği ve kimsenin onu okuyamadığı gerçeğine?