BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  SEÇİM  /  YEREL SEÇİMLER 2019

MHP 2019 yerel seçim belediye başkan adayları listesi açıklandı

Milliyetçi Hareket Partisi Mart 2019 yerel seçimlerinde aday olacak bazı isimleri belirledi. MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz, MHP'nin belediye başkan adayları listesini açıkladı. İşte MHP Adana, Mersin, Manisa, Aydın ve Erzurum adayları...

Abone ol

Ankara'da dikkatler MHP'ye çevrilmiş durumda... MHP, yerel seçimler için belirlediği bazı belediye başkan adaylarını açıkladı. Açıklanan isimlerden 5'i MHP'nin güçlü olduğu büyükşehirler oldu.

İŞTE 5'İ BÜYÜKŞEHİR 11 BELEDİYE BAŞKAN ADAYI... MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin bazı adayları daha önce açıkladığını anımsatan Durmaz, MHP'nin 5'i büyükşehir olmak üzere 11 belediye başkan adayını şu şekilde sıraladı:
"Adana Büyükşehir Belediye Başkanlığı için mevcut Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanlığı için Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, Manisa Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı için mevcut Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Aydın Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı için Germencik Belediye Başkanı Ümmet Akın, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanlığı için de Serdar Sevimli büyükşehir adayları olarak Genel Başkanımızın onaylarıyla kabul edilmiş bulunmakta. Aynı şekilde il belediyeleri için Bartın Belediye Başkanı olan Cemal Akın Bartın Belediye Başkan adayımızdır. Isparta için halen belediye başkanımız olan Yusuf Ziya Günaydın, Osmaniye Belediye Başkan adaylığı için halen belediye başkanımız olan Kadir Kara, Karabük Belediye Başkan adaylığı için de hala belediye başkanımız olan Rafet Vergili aday olarak tespit edilmiş bulunmaktadır. Daha önce Ankara'nın Polatlı ve Etimesgut Belediye Başkanlarımız da Genel Başkanımız tarafından ilan edilmişti. Mürsel Yıldızkaya Polatlı Belediye Başkan adayımız olarak, Enver Demirel de Etimesgut Belediye Başkan adayımız olarak tespit edildi.

MHP'den flaş Melih Gökçek açıklaması aday gösterilecek mi?

 SÖZLÜ'YE AYLAR ÖNCE SÖYLEMİŞTİ... Adana Büşükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi makamında ziyaret etmiş ve Bahçeli'nin ziyaret sırasında Sözlü'ye, "Siz halen Adana Büyükşehir Belediye Başkanımızsınız, aynı zamanda büyükşehir belediyesi başkan adayımızsınız, yolunuz açık olsun" dediği ortaya çıkmıştı. 

ETİMESGUT ADAYI ENVER DEMİREL: Uluslararası Anadolu Günleri Kültür ve Sanat Festivali töreninde konuşan MHP lideri Devlet Bahçeli yaklaşan yerel seçimlerde Etimesgut Belediye Başkan Adaylarının yeniden Enver Demirel olacağını açıklamıştı.

Hüseyin Sözlü aslen nereli eşi Zeynep Sözlü ve çocukları kim?

Hamit Tuna aslen nereli eşi Aydan Tuna ve çocukları kimdir?

Enver Demirel aslen nereli eşi İlknur Demirel ve çocukları kimdir?

Ümmet Akın aslen nereli eşi ve çocukları kimdir?