BIST 9.080
DOLAR 32,32
EURO 35,06
ALTIN 2.306,93
HABER /  GÜNCEL

Meteoroloji uyardı: İstanbul'la birlikte 4 şehir...

Meteoroloji, İstanbul'da gök gürültülü sağanak yağış uyarısı yaptı. Meteoroloji Genel Müdürlüğünün tahminlerine göre, Kocaeli, Trabzon ve Giresun çevrelerinde de kuvvetli yağış bekleniyor.

Abone ol

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, "Pazartesi sabah saatlerinden itibaren İstanbul il genelinde görülecek olan sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların öğle saatlerine kadar yerel olarak kuvvetli (20-40 kg/metrekare) olması beklendiğinden meydana gelebilecek ani sel, su baskını, yıldırım ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir" denildi. 

3 KENTTE DAHA YAĞIŞ BEKLENİYOR
Meteoroloji Genel Müdürlüğünün tahminlerine göre, sabah saatlerinden itibaren İstanbul, Kocaeli, Trabzon ve Giresun çevrelerinde görülecek sağanak ve gök gürültülü sağanağın öğle saatlerine kadar yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.
10 EYLÜL TÜRKİYE GENELİ HAVA DURUMU

Ani sel, su baskını ve heyelan riski gibi olumsuzluklara karşı bölge halkına dikkatli ve tedbirli olmaları uyarısında bulunuldu. Ulaşımda aksamalar yaşanabileceği belirtildi.

10 EYLÜL İSTANBUL HAVA DURUMU