BIST 9.645
DOLAR 32,55
EURO 34,88
ALTIN 2.431,51

Merkür Yay burcunda ilerliyor

Eğitim, iletişim, yakın çevre ilişkileri, gezi ve seyahatler zihnimizi daha fazla meşgul edebilir.

Bugün 6 Kasım Pazartesi... Ay günündeyiz...

İkizler burcundaki Ay güne hareketli ve değişken enerjiler veriyor.

Sabah saatlerinde Ay Balık burcundaki Neptün ile dik açı yapacak. Zihnimiz bu saatlerde dalgın ve karışık olabilir. Detaylı işlerde daha dikkatli ve kontrollü olmalıyız. İdealist ve hayalci tavırlar gerçeklerle teması zorlaştırabilir.

Öğleden sonraki saatlerde Ay, düğümler düzlemi ile olumlu görünüm yapacak. Plan ve programlarımızı daha rahat uygulayabileceğimiz bu saatlerde yeni kişilerle de tanışabiliriz

Eğitim, iletişim, yakın çevre ilişkileri, gezi ve seyahatler zihnimizi daha fazla meşgul edebilir. Yeni ve farklı konulara ilgiyle yaklaşabilir, daha fazla okuyabiliriz.

Akşam saatlerinde sosyalleşme ihtiyacımız artabilir. Sohbet etme ortamlarımda yer alabilir, hareketli ve eğlenceli saatler geçirebiliriz.

İletişim gezegeni Merkür Yay burcuna geçti. Önümüzdeki günlerde zihnimiz eğitim, felsefe, maneviyat, yabancı kültürler, seyahatler, hukuk ve medya gibi kavramlarla daha fazla meşgul olabilir. Bu dönemde günlük işlerde küçük detayları gözden kaçırabilir, daha idealist beklentilerle büyük hedeflerimize odaklanabiliriz. Merkür 3 Aralık’ta retro harekete geçecek.