BIST 9.717
DOLAR 32,51
EURO 34,95
ALTIN 2.436,36

Merkür Yay burcuna geçiyor

Önümüzdeki günlerde zihnimiz küçük detaylar yerine büyük planlarımıza ve ideallerimize odaklanabilir.

Bugün 31 Ekim Çarşamba... Merkür günündeyiz...

Ay Aslan burcunda ilerliyor. Özgüvenimiz ve yaratıcılığımız yükselirken kişisel ihtiyaçlarımızı daha fazla önemseyebilir, dikkat çekmek isteyebiliriz. Sevdiklerimizi ve kendimizi memnun etmek uğruna aşırı cömert tavırlar sergileyebiliriz.

Sabah erken saatlerde Ay, Uranüs ve Venüs ile dik açı yapacak. Duygusal heyecanlar ve dürtüsel tavırlar artabilir. İlişkiler, aşk ve cinsellik gibi konularda tutkulu ve hırslı davranabiliriz. Finansal alanlarda da aşırı riskler alabiliriz dikkat etmeliyiz. Bu saatlerde sürpriz durumlar günlük planlarımızı değiştirebilir.

Bugün Merkür Yay burcuna geçecek. Önümüzdeki günlerde zihnimiz küçük detaylar yerine büyük planlarımıza ve ideallerimize odaklanabilir. Eğitim, yabancı kültürler, medya, yayıncılık, seyahat, din, felsefe, inançlar ve hukuksal kavramlarla ile ilgili konular düşüncelerimizi daha fazla meşgul edebilir. Merkür 17 Kasım’da Yay burcunda retro harekete geçecek.

Gece saatlerinde Aslan burcundaki Ay, Akrep burcundaki Güneş ile dik açı yapacak ve son dördün fazında ulaşacak. Bu saatlerde duygu ve düşüncelerimiz arasında çatışmalar oluşabilir;  karşı cinsle ilişkilerde de özenli olmalıyız.