BIST 9.548
DOLAR 32,52
EURO 34,56
ALTIN 2.493,90

Merkür Retrosu İletişim ve Ulaşımda Sorun Yaratabilir...

Ay sabah 05:02’ de Terazi burcuna geçiş yapacak. İşbirlikleri, ortaklıklar, güzellik, estetik, sanat ve hukuksal konulara daha fazla zaman ayırabiliriz.

Bugün 7 Haziran Cumartesi... Satürn günündeyiz…

Ay sabah 05:02’ de Terazi burcuna geçiş yapacak. İşbirlikleri, ortaklıklar, güzellik, estetik, sanat ve hukuksal konulara daha fazla zaman ayırabiliriz.

Merkür bugün Yengeç burcunda retro harekete başlayacak.

Merkür retrosu 2 Temmuz’a kadar devam edecek. İletişim konularında bazı gecikmeler ve aksilikler oluşabileceği için temkinli olmamız gerekiyor. Yeni girişim ve anlaşmalar yerine eski konulara yoğunlaşabilir, gözden geçirmeler yapabilir, eksiklerimizi tamamlayabiliriz.

Bugün Terazi burcundaki Ay, Merkür ile kare görünüm yapacağı için öğle saatlerinden itibaren iletişim sorunları yaşamamız mümkün.

letişim cihazlarında bazı sorunlar, yazılı ve sözlü iletişimlerde yanlış anlaşılmalar, trafik sorunları ve gecikmelerle karşılaşabiliriz. Tedbirli ve dikkatli olmalıyız.

( Yükselen burcunuzu bilmiyorsanız hemen sorup öğrenebilirsiniz)

 (21 Mart - 20 Nisan) 

Sözleşmeli ilişkilerle ilgili etkiler gündemde olacaklardır. Devam eden bir ortaklık ve işbirliği içerisinde ortaya çıkan pürüzleri gidermek için uğraşabilir, çeşitli temaslarda bulunabilirsiniz.

 (21 Nisan - 21 Mayıs) 

Günlük yaşamınızda genel rutinlerinizle ilgilenebilirsiniz. Kullandığınız cihazlardan görünümünüze kadar, rahat etmenizi sağlayacak birçok değişikliğe gidebilirsiniz. Gardırobunuzu düzenlemek, mevsimlik ihtiyaçları temin etmek, arızalı aletleri onarmak söz konusu olabilir.

 (22 Mayıs – 21 Haziran) 

Bugün şansınızın yüksek olabilir. Şansınızın yardımıyla sonuçsuz kalacağını düşündüğünüz girişimlerin bile sonuç vermesini bekleyebilirsiniz. Yine de şansınıza çok güvenip yeni girişimlerinizde detayları gözden kaçırmayın.

 ( 22 Haziran-22 Temmuz) 

Yakın akrabalarınızla ilgili ertelenmiş bir soruna çözüm arayabilirsiniz. Bu çözümü kendi bilgileriniz sayesinde bulmanız mümkün. Bazı uzmanlarla görüşmeye gitmeniz de günün konusu olabilir.

 (23 Temmuz – 23 Ağustos) 

Yakın çevreyle olan iletişimlerinizde dış etkenler nedeniyle bazı kopukluklar meydana gelebilir. Ciddi konular tartışmaya niyetlenmeyin, hafif sohbetlere yönelin. Sözler yarım kalırsa kızmayın.

 (24 Ağustos - 22 Eylül) 

İş hayatınızda mümkün kılacağınız bir gelişme sayesinde maddi bir ödül alabilirsiniz. Bir prim verilmesi veya iş faaliyetlerin getirisinden aldığınız gelirlerin artması mümkündür.

 (23 Eylül - 23 Ekim) 

Önümüzdeki günler içerisinde tüm gözler üzerinizde olabilir. İnsanlar da yakınınızda olmaktan keyif alacakları için pek yalnız da kalamayabilirsiniz. Ancak zaten bunu istemeyeceksiniz.

 (24 Ekim - 22 Kasım ) 

Aklınız bu dönem içerisinde karışmış olabilir ve düşüncelerinize bir düzen vermek için yalnız kalıp sakince zihninizden geçenleri incelemek isteyebilirsiniz. Seyahat planlarınızda bazı ertelemeler ve gecikmeler meydana gelebilir.
 

 (23 Kasım-21Aralık) 

Sosyal organizasyonlar ve toplantılar için bazı masraflar gündeme gelebilir. İş projelerinizden gelecek ödemelerle ilgili gecikmeler ve ertelemeler söz konusu olabilir. Maddi konularda daha garantici davranmalısınız.

 (21 Aralık – 20 Ocak) 

Aile içinde veya sosyal yaşamınızda kendinizden daha üst konumda gördüğünüz, saygı duyduğunuz bir kişi ile bazı tartışmalar yapabilirsiniz. Konu ne olursa olsun, bu kişiye fazla itiraz etmeyin.
 

 (21 Ocak – 18 Şubat) 

Yabancılarla temasta olacağınız günler geçirebilirsiniz. Yurtdışına bir yatırım için ön görüşme sürecinin başlaması mümkündür. Pürüzler ilk başta çok gibi görünebilir ama zamanla giderileceklerdir.

 (19 Şubat – 20 Mart) 

Eğlence hayatınız ve çocuklarla ilgili bazı masraflar gündeme gelebilir. Hisseli paralar ve yatırımlarla ilgili risklere dikkat etmelisiniz. Gözden kaçırdığınız bazı detaylar maddi kayıplar yaratabilir.

Sevgilerimle Astrolog 

Demet BALTACI