BIST 9.072
DOLAR 32,37
EURO 34,97
ALTIN 2.326,17

Merkür Plüton Karşıt...Kuruntu ve Kuşkular Huzursuzlaştırabilir.

Sabah saatlerinde Ay, Balık burcundaki Neptün ile kare açı yapacak. Zihnimiz biraz karışabilir ve belli bir konuya odaklanmada zorlanabiliriz.

Bugün 22 Temmuz Salı...Mars günündeyiz…

İkizler burcunda ilerleyen Ay, meraklı ve değişken enerjilerle günümüzü hareketlendirebilir. İletişimin yoğun olduğu bir gün geçirebiliriz. Kısa seyahatler, toplantılar, telefon ve mail trafiği artabilir.

Sabah saatlerinde Ay, Balık burcundaki Neptün ile kare açı yapacak. Zihnimiz biraz karışabilir ve belli bir konuya odaklanmada zorlanabiliriz. Unutkanlık, dalgınlık ve yanlış anlaşılmalara karşı temkinli olmalıyız.

Yengeç burcundaki Merkür, Oğlak burcundaki Plüton ile karşıt açı yapacak. Gizli konular ilgimizi daha fazla çekebilir. Konuşma tarzımız etkileyici, ikna edici ve kışkırtıcı olabilir. Çok güçlü, yaratıcı ve dönüştürücü fikirler bulabiliriz.

( Yükselen burcunuzu bilmiyorsanız hemen sorup öğrenebilirsiniz)

 (21 Mart - 20 Nisan) 

Bugün, yoğun temponuza bir ara vermek ve dinlenmeye vakit ayırmak için uygun bir gündür. Eğer imkanınız varsa, hoşlandığınız, sizi dinginleştiren bir yere gidin. Deniz ve su kenarında bulunabilirsiniz. Bu size tahmininizden çok daha iyi gelebilir.

 (21 Nisan - 21 Mayıs) 

Maddiyatla ilgili çeşitli konular, bugün ön plana çıkmaya başlayabilirler. Yapacağınız harcamaların ev ihtiyaçları üzerine yoğunlaşacağını düşünebilirsiniz ama bunların gerçekten ihtiyaç olup olmadığını doğru değerlendirmelisiniz.
 

 (22 Mayıs – 21 Haziran) 

Yakın çevrenizle oldukça keyifli vakit geçirmeniz mümkündür. Bazı arkadaşlarınızı veya çok iyi anlaştığınız akrabalarınızı yanınıza alıp kısa bir gezmeye gitmeniz, günün ana konularından biri olabilir.
 

 ( 22 Haziran-22 Temmuz) 

İnsanlarla olan ilişkileriniz çok uyumlu gitse de, sosyal yönünüzü tatmin olmayabilir. Daha sıcak ve samimi bir ortam arzuluyor olabilirsiniz. Kendi içinize dönüp, iç dünyanızda olan bitenleri incelemek istemeniz de mümkündür.

 (23 Temmuz – 23 Ağustos) 

Sosyal yaşamınızın canlanacağı bir gün geçirmeniz olasıdır. Kendinizi kalabalık insan gruplarının arasına atabilirsiniz. Ancak; kalabalığa kaynayıp gitmeyecek, kendinizi ön plana çıkararak insanların sizi fark etmesini de sağlayacaksınız.

 (24 Ağustos - 22 Eylül) 

Çevrenizdeki bazı kişiler yüksek tempoda yorulduğunuzun bilincinde olarak bugün sizi rahatlatmak ve dinlendirmek isteyebilirler. Sanki size hizmet ediyorlarmış gibi hissedebilirsiniz. Bırakın sizi biraz şımartsınlar.
 

 (23 Eylül - 23 Ekim) 

Arkadaş ilişkilerine yönelebileceğiniz bir gündesiniz. Sosyal yaşamınızda bazı hareketlenmeler görülebilir. İnsanlarla birçok önemli konuyu tartışabilirsiniz. Gün içinde önceliği eğlenceye vermeye eğilim gösterebilirsiniz.

 (24 Ekim - 22 Kasım ) 

Bugün, zaten doğanız gereği kuvvetli olan hisleriniz, iyice öne çıkmaya başlayabilir. Bu durum sizi, ilişkileriniz konusunda çok daha hassas yapacak, çevrenizdeki insanların beklentilerine cevap vermenizi sağlayacaktır.

 (23 Kasım-21Aralık) 

Boş zamanınızda kendinizi yakın çevrenizdeki insanlara bırakın. Bireyselliği değil, sosyalliği tercih edin ve çevrenizdekilere uyum sağlayın. Bırakın tüm programları onlar yapsınlar ve sizi peşlerinden sürüklesinler.

 (21 Aralık – 20 Ocak) 

Bir süredir ertelediğiniz, özel yaşantınızla doğrudan bağlantılı işler veya sorumluluklarla ilgilenebilirsiniz. Elinizde olmayan sebeplerden geciken bu eylemleriniz yine de ilgili kişiler için faydalı olacaktır.

 (21 Ocak – 18 Şubat) 

Boş zamanınızı zevk aldığınız özel uğraşlarınıza veya eğlenceli sosyal faaliyetlere ayırabilirsiniz. Yakın çevrenizle, hatta aileden küçük çocuklarla yapacağınız aktiviteler, size, tahmininizin ötesinde bir tatmin sağlayabilir.

 (19 Şubat – 20 Mart) 

Bugün, ani verilen bir kararla bir seyahat planı hazırlayabilirsiniz. Bu seyahati, uzakta yaşayan yakın akrabalarınızı görmek için gerçekleştirebilirsiniz. Bazı arkadaşlarınızı yanınıza alıp kısa bir geziye çıkmanız da mümkündür.

Sevgilerimle

Astrolog Demet BALTACI