BIST 9.645
DOLAR 32,57
EURO 34,89
ALTIN 2.435,08

Merkür Oğlak burcuna geçiyor

Kararlı ve güçlü adımlar atabilir, çevremizden gereken destekleri bulabiliriz.

Bugün1 Ocak Perşembe... Jüpiter günündeyiz...

Akrep burcunda ilerleyen Ay sabah erken saatlerde Jüpiter ile birleşecek, Oğlak burcundaki Plüton ile de uyumlu bir görünüm yapacak.

Oldukça şanslı ve verimli olan bu görünüm günlük işlerimizde başarı verebilir. Dün üzerinde çalıştığımız ve emek sarfettiğimiz kavramları bugün sonuçlandırabiliriz. Kararlı ve güçlü adımlar atabilir, çevremizden gereken destekleri bulabiliriz. Üstlerimiz, otorite kavramları, devlet kurumları ile ilgili konular gündeme gelebilir.

Öğleden sonraki saatlerde Ay Mars ile birleşecek, Oğlak burcundaki Güneş ve Venüs ile uyumlu görünümde olacak. Oldukça kararlı ve hırslı olabileceğimiz bu saatlerde iş, kariyer, maddiyat gibi konularda güvenli ve verimli gelişmeler olabilir. İlişkilerimizde yüzeysel değil, derin düşünebilir, uzun vadeli istikrarlı adımlar atabiliriz.

Merkür bugün Oğlak burcuna geçecek. Merkür 31 Ocak’a kadar Oğlak burcunda ilerleyecek. Bu dönemde geleceğimizi daha fazla düşünebilir, plan yapabilir, iş, kariyer ve maddi konularda pratik ve sağduyulu kararlar verebiliriz.

Gece saatlerinde etkinleşecek Ay Chiron görünümü maneviyata ilgimizi arttırabilir.