BIST 9.722
DOLAR 32,57
EURO 34,98
ALTIN 2.427,56

Merkür Mars üçgeni Sosyal İlişkileri Canlandırabilir

Aslan burcunda ilerleyen Ay sabah saatlerinde Merkür ile karşıt, Mars ile sextile açı yapacak ve 09:25’de boşluğa girecek.

Bugün 14 Mart Cuma...Venüs günündeyiz…

Aslan burcunda ilerleyen Ay sabah saatlerinde Merkür ile karşıt, Mars ile sextile açı yapacak ve 09:25’de boşluğa girecek.

Güne güvenli ve enerjik başlayabiliriz. Kendimizi ifade etme ihtiyacımız   ve motivasyonumuz artabilir.

Ancak Ay boşlukta olacağı için düşüncelerde belirsizlikler oluşabilir ve günlük işlerimizde sonuç almakta zorlanabiliriz. İçinde bulunduğumuz şartlar ve beklentilerimiz arasında uyumsuzluklar oluşabilir.

Öğleden sonra 16:20’de Ay Başak burcuna geçince enerjiler daha destekleyici olabilir.

Akşam saatlerinde Merkür ile Mars arasında oluşacak üçgen açı enerjik ve hareketli bir akşam geçirmemize imkan verebilir. Zihinsel yaratıcılık yükselirken, hızlanan iletişim ile birlikte sosyal ilişkilerimiz de canlanabilir.


( Yükselen burcunuzu bilmiyorsanız hemen  sorup öğrenebilirsiniz)

 (21 Mart - 20 Nisan) 

Bugün, tüm vaktinizi ve enerjinizi, halletmeniz beklenen günlük işlere ve rutin detaylara ayırmanız gerekebilir. İşler istediğiniz hızda ilerlemezse, yakınlarınızdan yardım isteyebilirsiniz.

 (21 Nisan - 21 Mayıs) 

Çevrenizdeki yakın ilişkiler kurduğunuz kişiler ile özel hayatınızda gündemde olan konular üzerinde tartışabilirsiniz. Bu tartışmalar sonucunda yeni hareket şekilleri belirleyebilir, yeni planlar yapabilirsiniz.

 (22 Mayıs – 21 Haziran) 

Yaşadığınız yerde  bazı düzenlemeler yapmanız gerekebilir. Bunun için gerekli olan ihtiyaçlar için kısa mesafelere yolculuk yapabilirsiniz. Gün içerisinde oluşabilecek bazı gecikmeler planlarınızı aksatsa da öğleden sonra işler beklediğinizde de hızlı ilerleyebilir.

 ( 22 Haziran-22 Temmuz) 

Boş vaktinizi hoş bir mekana yapacağınız kısa bir gezi ile değerlendirme düşüncenizin olabileceği bir gündesiniz. Yakın çevrenizdeki insanlardan size eşlik etmelerini isterseniz, davetinizi geri çevirmeyeceklerdir.

 (23 Temmuz – 23 Ağustos) 

Bugününüzün ana konusu, maddi niteliği olan belli bir konuyla alakalı gelişmeleri kapsayabilir. Bu konuyla alakalı çeşitli görüşmeler veya toplantılar yapabilir, iletişim cihazları üzerinden çeşitli bağlantılar kurabilirsiniz.

 (24 Ağustos - 22 Eylül) 

Bugün, tüm duygularınızın yoğunlaşması sizi şaşırtmamalıdır. İçinizdekileri yakın çevrenize açın. Bu şekilde, kendinizi, düşüncelerinizi ve sorunlarınızı çok daha rahat ifade edebilmeye başlayacaksınız.
 

 (23 Eylül - 23 Ekim) 

Bugün, tüm vaktinizi yalnız başınıza geçirme eğilimi içine girebilirsiniz. Bu sebepten, içinize kapanıp çeşitli düşüncelere dalmanız söz konusu olabilir. Çeşitli konular için çözüm yolları bulabilirsiniz.
 

 (24 Ekim - 22 Kasım ) 

Meslektaşlarınızla yapacağınız toplantılar bugün çok verimli geçeceklerdir. Her konu detaylı biçimde görüşülüp karara bağlanabilir. Fazla eleştirel davranmazsanız, tartışmalar da yumuşak geçecektir.


 (23 Kasım-21Aralık) 

Normale oranla daha az hareketli olabilirsiniz. Kendinizi ifade etmekte de bazı zorluklar söz konusu olabilir. Şartları zorlamak yerine uyum sağlayın ve sessiz, sakin bir gün geçirin.


 (21 Aralık – 20 Ocak) 

Değişik bir bakış açısı ile işlerle ilgili yeni boyutların farkına varabilir ve daha etkili olacak hamleler planlayabilirsiniz. Kendinizi geleneksel bakış açıları ile kısıtlamamaya çalışın.
 

 (21 Ocak – 18 Şubat) 

Boş zamanlarınızı sosyal ortamlarda geçirmek isteyebilirsiniz. Çevrenizde çoğunlukla karşı cinsten kişiler olacaktır. Bugün onları kendinize daha çok çekeceksiniz.

 (19 Şubat – 20 Mart) 

Ortaklaşa işler yaptığınız kişilerle ani toplantılara katılmanızın gündeme gelebileceği bir gündesiniz. Bazı gelişmeler üzerinde hemen tartışıp harekete geçmek gerekebilir.

Sevgilerimle Astrolog 

Demet BALTACI