BIST 9.525
DOLAR 32,57
EURO 34,76
ALTIN 2.491,50

Merkür Kuzey Düğümde.İlişkilerimiz Geleceğimizi şekillendirebilir

Oğlak burcunda ilerleyen Ay sabah 05:02’de Akrep burcundaki Satürn ile sextile açı yapacak ve ardından boşluğa girecek.

Bugün 30 Ekim Perşembe...Jüpiter günündeyiz…

Oğlak burcunda ilerleyen Ay sabah 05:02’de Akrep burcundaki Satürn ile sextile açı yapacak ve ardından boşluğa girecek. İş ve sorumluluklar ön planda olsa da Ay sabah ve öğle saatlerinde boşlukta olacağı için ilerlemekte zorlanabiliriz. Gereksiz hırslar ruhsal sıkıntı yaratabilir biraz gevşeyip, olayları akışına bırakmamız daha doğru olabilir. 

Merkür Kuzey düğüm birleşimi ilişkiler, ortaklıklar ve hukuksal kavramlarda meşguliyetlerimizi arttırırken, kuracağımız ilişkiler ve alacağımız haberler yol gösterici de olabilir. Sorunlarımız için uzman kişilerle görüşmek, danışmanlık almak isteyebiliriz. İşlerimizle bağlantılı bir seyahat de gündeme gelebilir.

Öğleden sonra 15:53’de Ay Kova burcuna geçecek. Daha bağımsız, idealist ve yaratıcı enerjiler etkili olmaya başlayacak. Arkadaşlarımız ve grup faaliyetleri ön plana çıkabilir. İhtiyacımız olan yardım ve desteği arkadaşlarımızdan sağlayabiliriz.

KOÇ (21 Mart - 20 Nisan)

Sabah saatlerinde ilgilenmeniz gereken günlük sorumluluklar, görevler sıkıcı ve yorucu olabilir. Ay’ın boşlukta olması işleri gerektiğinden fazla yavaşlatabilir. Akşam saatlerinde daha sosyal enerjilerin etkisiyle neşeniz yerine gelecektir. Tanışacağınız yeni ve ilginç bir kişi gününüze renk katabilir.

BOĞA (21 Nisan - 21 Mayıs)

Güneş ve Venüs ilişkiler evinizde size sosyal ve romantik fırsatlar vermeye devam ediyor. Sevdiğiniz kişiyle ilişkileriniz güçlenirken, geleceğiniz adına bazı yeni planlar yapabilirsiniz. Keyifli  bir seyahate çıkmanız mümkün. Yalnızsanız her an özel yaşamınıza dahil edebileceğiniz bir kişi ile tanışabilirsiniz.

İKİZLER (22 Mayıs – 21 Haziran) 

Günün ilk yarısı tıkanık ve durgun geçse de öğleden sonra daha keyifli ve iyimser enerjiler altında olacaksınız. Bilgi toplama ve paylaşma konusunda faaliyetleriniz artabilir. Kurs, seminer, eğitim vb. konulara zaman ayırabilir, öğrendiklerinizi sevdiğiniz kişi ile paylaşabilirsiniz.

YENGEÇ ( 22 Haziran-22 Temmuz)

Bir rakibiniz veya anlaşmazlık yaşadığınız yakın bir arkadaşınızla ilişkilerinizde daha yapıcı ve mantıklı davranmanız gerekebilir. Eğer bazı yasal problemleriniz varsa şu sıralarda açık veya gizli destekler almanız ve sorunları çözmeniz mümkün. Romantik enerjiler özel yaşamınızdaki mutluluğu arttırabilir.

ASLAN (23 Temmuz – 23 Ağustos)

Ev yaşamınız, aileniz veya annenizle ilgili aldığınız sorumluluklar ve kısıtlamalar yavaş yavaş etkisini kaybetmeye başlıyor. Yoksunluğunu hissettiğiniz duygusal destekleri bulabilir, kendinizi güvende hissedebilirsiniz. Evinizin banyosunda kullanabileceğiniz konforlu bir ürün satın alabilirsiniz.

BAŞAK (24 Ağustos - 22 Eylül)

Evcil hayvanlarınızla ilgilenmek için günü değerlendirebilirsiniz. Sağlık kontrolleri, aşı, beslenme ihtiyaçları vb. işlere zaman ayırabilirsiniz. Günlük işlerinizde çevrenizden daha fazla destek alabilir, ilgi görebilirsiniz. Bu durum iş yükünüzü de hafifleterek, kendinize daha fazla zaman ayırmanızı sağlayabilir.

TERAZİ (23 Eylül - 23 Ekim)

Gündüz saatleri enerjiniz düşük olabilir ve evden dışarı çıkmak istemeyebilirsiniz. Birikmiş günlük işlerle ilgilenmeniz mümkün. Mutfak için gerekli ihtiyaç listesini oluşturabilirsiniz. Akşam saatlerinde romantik bir teklif sizi dışarı çıkarabilir. Geri çevirmeyin, çok eğleneceksiniz.

AKREP (24 Ekim - 22 Kasım )

Zihniniz çok hızlı çalıştığı gibi, son derece ilginç ve yaratıcı fikirler üretebilirsiniz. Sezgileriniz ve telepatik yetenekleriniz güçlenebilir. Konuştuğunuz herkesi etkileyebilir, istediğiniz konularda ikna edebilirsiniz. İş ve özel yaşamınızda başarı sizi bekliyor.

YAY (23 Kasım-21Aralık)

Aylık harcamalar, bütçe, muhasebe hesapları yapabilir, fatura ve banka işlemlerini bitirebilirsiniz.Bazı müşteri veya mali kurumlarla ilişkilerinizde sonlanmalar veya yeni yapılandırmalar olabilir. Memnun kaldığınız hizmetler ile ilgili kontratları yenileyebilirsiniz.

OĞLAK (21 Aralık – 20 Ocak)

Kendinizi güvende hissetmek için maddi varlıkları önemsiyorsunuz. Daha uzun vadeli ve planlı olarak kazanımlarınızı ve varlıklarınızı daha iyi değerlendirmek isteyebilirsiniz. Kardeşinizle ilişkileriniz daha keyifli hale gelebilir. Küçük dargınlıklar varsa hemen harekete geçin ve barış sağlayın.

KOVA (21 Ocak – 18 Şubat)

Bugün sizin gününüz olabilir. Kendinizi ön plana çıkartacak eylemlerde bulunmaktan çekinmeyin. İş ortamınızda onaylamadığınız durumlar varsa itiraz edebilir, kendi fikirlerinizi savunabilirsiniz. Perde arkasında bazı gizli düşmanlıklarla karşılaşsanız bile size zararları dokunamayacaktır.

BALIK (19 Şubat – 20 Mart)

Günün ilk yarısı uzaklardaki kişilerle konuşabilir, bazı haberler duyabilirsiniz. Öğleden sonra içinize kapanma eğilimine girebilirsiniz. Zihninize takılan bazı kavramları inceleyebilir ve günü kendi iç dünyanızda geçirebilirsiniz. Sıcak bir duş ve masaj ile kendinizi ödüllendirmeniz de mümkün.Astrolog Demet BALTACI