BIST 9.096
DOLAR 32,38
EURO 35,00
ALTIN 2.326,03

Merkür Kova burcuna geçiyor

Merkür 10 Şubat’a kadar Kova burcunda ilerleyecek. Bu dönemde sosyal ve toplumsal alanda hareketlilik artarken, bilim, teknoloji, bilişim,uzay, astronomi, havayolları ile ilgili daha fazla konuşabilir, bilgi alabiliriz.

Bugün 24 Ocak Perşembe... Jüpiter günündeyiz...

Başak burcunda ilerleyen Ay güne çalışkan ve ciddi enerjiler veriyor.

Sabah saatlerinde Ay, Neptün ile karşıt açıda olacak ve Oğlak burcundaki Satürn ile üçgen görünüm yapacak. Bu saatlerde duygusal karmaşa ve dalgınlıklar günlük işleri yavaşlatabilir. Sakin, sağduyulu ve planlı davranırsak günlük işlerde istikrar sağlayabiliriz.

Öğleden sonraki saatlerde Ay, Oğlak burcundaki Plüton ile uyumlu görünümde olacak. İş, kariyer ve maddi alanlarda güç ve güven hissetmemiz mümkün. Otorite figürleri ile daha verimli ilişkiler kurabiliriz.

İletişim gezegeni Merkür bugün Kova burcuna geçiyor.

Merkür 10 Şubat’a kadar Kova burcunda ilerleyecek. Bu dönemde sosyal ve toplumsal alanda hareketlilik artarken, bilim, teknoloji, bilişim,uzay, astronomi, havayolları ile ilgili daha fazla konuşabilir, bilgi alabiliriz. Zihnimiz geleceğimizle ilgili konulara, yeni projelere odaklanabilir, daha yaratıcı ve orjinal fikirler üretebilir, buluşlar yapabiliriz.