BIST 9.645
DOLAR 32,56
EURO 34,88
ALTIN 2.438,79

Merkür Jüpiter Uyumu Sosyal ve Sanatsal Fırsatlar Veriyor.

Kova burcunda ilerleyen Ay sabah 08:23’de Satürn ile kare açı yapacak ve ardından boşluğa girecek.

Bugün 1 Kasım Cumartesi..Satürn günündeyiz…

Kova burcunda ilerleyen Ay sabah 08:23’de Satürn ile kare açı yapacak ve ardından boşluğa girecek. Sabah ve öğle saatlerinde Sosyal ve toplumsal kavramlar, görev ve sorumluluklar ön planda olabilir. Ancak Ay boşlukta olacağı için belirsiz ve dağınık enerjiler sonuç almamızı zorlaştırabilir. Bazı engel ve kısıtlamalarla karşılaşmamız da mümkün.

Terazi burcundaki Merkür ve Aslan burcundaki Jüpiter arasındaki ahenkli görünüm özel ve sosyal ilişkilerimizde yardımcı olabilir. Sanat, estetik, yazılı ve sözlü iletişimlerde başarılı olabiliriz; seyahat ve eğitim fırsatları karşımıza çıkabilir.

Akşam 18:38’den itibaren Ay, Balık burcuna geçecek. Duygusal enerjiler yoğunlaşırken, sezgilerimiz de güçlenmeye başlayabilir. Uyku ihtiyacı artabileceği gibi, çok özel rüyalar görmemiz de mümkün.

KOÇ (21 Mart - 20 Nisan)

Arkadaşlarınız sizi bugün yalnız bırakmayacaklardır. Sabah saatlerinde bazı sorumluluklar sizi kısıtlasa da öğleden sonra kendinizi birden kalabalıklar içerisinde bulursanız şaşırmayın. Alacağınız davetleri reddetmeyin ve girdiğiniz ortamların tadını çıkarın.

BOĞA (21 Nisan - 21 Mayıs)

Aile üyeleri sizinle bazı konularda görüşmek isteyebilirler. Ebeveynlerinizden birinin sağlık sorunu ya da aile içindeki haberiniz olmayan bir sıkıntının giderilmesi için kendilerine yardımlarınız dokunabilir.

İKİZLER (22 Mayıs – 21 Haziran) 

Üzerinde çalıştığınız işlerle ilgili yabancı kaynaklardan bilgi toplayabilir, görüşmeler yapabilirsiniz. İşinizle bağlantılı bazı eğitimler ve yabancı dil kurslarıyla ilgili arzu ettiğiniz şartlar oluşmaya başlayabilir. Girişimde bulunabilirsiniz.

YENGEÇ ( 22 Haziran-22 Temmuz)

Sizden uzakta yaşayan bir akrabanızın maddi destek talebi ile karşılaşabilirsiniz. Eğer isteği abartılıysa ve geri ödeme konusunda güven vermiyorsa kendi bütçenizi düşünüp rededebilirsiniz. Ancak karşılıksız yardımların manevi geri dönüşlerinin de daha fazla olabileceğini unutmayın.

ASLAN (23 Temmuz – 23 Ağustos)

Evinizde veya ofisinizde aldığınız bazı hizmetlerin size sağladığı faydaları gözden geçirip, gereksiz olanları eleyebilirsiniz. Memnun kaldığınız hizmetlerin sözleşme şartlarını inceleyip yenileyebilirsiniz. Başka alternatiflerinizin olduğunu da göz ardı etmeyin.

BAŞAK (24 Ağustos - 22 Eylül)

Sağlığınızla ilgili rutin kontrol ve uygulamaları yaptırabilirsiniz. İş yoğunluğundan ihmal ettiğiniz gecikmiş randevuları ayarlayabilir, haftalık planlarınızı düzenleyebilirsiniz. Kronik sağlık sorunlarınızı ihmal etmemeniz ve düzenli takip etmeniz gerektiğini unutmayın.

TERAZİ (23 Eylül - 23 Ekim)

Aşk yaşamınızdaki uyum size oldukça keyifli bir gün geçirtebilir. Etrafınızda pembe kalplerin uçtuğunu hissedebilirsiniz. Bugün partnerinizle her şeyi konuşmanız, tüm konularda sorunları çözüp anlaşmaya varmanız hiç de zor olmayacaktır.

AKREP (24 Ekim - 22 Kasım )

Ev ve evinizle ilgili konular ön planda olabilir ve ihmal ettiğiniz işlerinizle ilgilenebilirsiniz. Ebeveynlerinizle ilgili bazı konuların üzerine gitmeye de başlayabilirsiniz. Yaşlı bir aile üyesiyle ilgilenmek, sağlık giderleri ve bakımını üstlenmek söz konusu olabilir.

YAY (23 Kasım-21Aralık)

Çevrenizle iletişiminizin açık olacağı bir gündesiniz. Çok yönlü ve neşeli kişiliğinizi ön plana çıkarıp insanlara ilginç bulacakları birçok şey anlatabilirsiniz. Sizi seven birçok kişi etrafınızda toplanabilir.

OĞLAK (21 Aralık – 20 Ocak)

Kendinizi güvende hissetme ihtiyacı artarken maddi kaygılarınız da artabilir. Bazı acil ihtiyaçlarınız için eşinizden veya yakınlarınızdan maddi destek temin etmeniz mümkün. Daha kalıcı ve uzun vadeli maddi refahınız için arayışlara girebilirsiniz. İş görüşmeleri yapabilir, keyifli haberler alabilirsiniz.

KOVA (21 Ocak – 18 Şubat)

Toplum önünde saygı görmenizi sağlayacak önemli bir başarı yakalayabilir, kariyer yaşamınızda sağlam adımlar atabilirsiniz. Uzun süredir emek verdiğiniz işlerin sonuç verdiğini görebilirsiniz.Yurtdışı ile bağlantılı keyifli haberler gelebilir.

BALIK (19 Şubat – 20 Mart)

Günü sakin ve yalnız geçirmek isteyebilirsiniz. Zihninizde bazı şeyler dikkatinizi üzerlerine toplayabilirler ve günü kendi iç dünyanızda geçirebilirsiniz. Maneviyat ve spirütiel konular ilgi alanınızda olabilir.

Astrolog Demet BALTACI