BIST 9.569
DOLAR 32,46
EURO 34,50
ALTIN 2.474,52

Merkür ileri harekete dönüyor

Merkür 6 Eylül’e kadar Aslan burcunda ilerleyecek. Günlük yaşamda artık kendimizi daha rahat ifade edebilir, planlarımızı uygulayabilir, iletişim, eğitim, seyahat, anlaşmalar ve ticari alanlarda hızlı sonuçlar alabiliriz.

Bugün 19 Ağustos Pazar... Güneş günündeyiz...

Yay burcundaki Ay yabancı kültürler, maneviyat ve uzak hedeflerimizle ilgili konuları ön plana çıkarabilir. İyimser enerjiler özgüvenimizi arttırabilir.

Merkür retrosu bugün sona eriyor. Merkür 6 Eylül’e kadar Aslan burcunda ilerleyecek. Günlük yaşamda artık kendimizi daha rahat ifade edebilir, planlarımızı uygulayabilir, iletişim, eğitim, seyahat, anlaşmalar ve ticari alanlarda hızlı sonuçlar alabiliriz.

Yay burcundaki Ay öğleden sonraki saatlerde Merkür ve Terazi burcundaki Venüs ile uyumlu görünümde olacak. Zihinsel ve sosyal enerjiler güçlenirken her türlü ilişkide ve günlük işlerde uyumlu ve dengeli olabiliriz.

Akrep burcundaki Jüpiter ve Balık burcundaki Neptün arasında oluşacak üçgen görünüm olaylara daha derin ve sezgisel yaklaşmamıza imkan verebilir. Görünenin ardındaki gerçekleri algılayabiliriz. Maddi manevi yardımlar almamız, kendimizi şanslı hissetmemiz mümkün.

Gece saatlerinde maneviyat ve tefekküre zaman ayırmak çok faydalı olabilir.