BIST 9.080
DOLAR 32,36
EURO 34,97
ALTIN 2.325,12

Merkür ile Mars Düşüncelerimizi ve İletişimleri Hızlandırabilir.

Ay gün boyu Terazi burcunda ve boşlukta olacak. İşbirlikleri, sosyal, sanatsal ve estetik ile ilgili konular ilgi alanımızda olabilir.

Bugün 12 Mayıs Pazartesi...Ay günündeyiz…

Ay gün boyu Terazi burcunda ve boşlukta olacak. İşbirlikleri, sosyal, sanatsal ve estetik ile ilgili konular ilgi alanımızda olabilir. İyi niyetli girişimlerde bulunsak da sonuç almakta bugün zorlanabiliriz.

Belirsiz ve kararsız enerjiler gün boyu etkili olacağı için çok önemli toplantı ve görüşmeleri erteleyebiliriz.

Akşam saatlerinde Merkür ve Mars arasında etkinleşecek üçgen açı zihinsel konuları ve iletişimleri arttırabilir. Yoğunlaşan telefon, mail trafiğinin yanı sıra kısa seyahat fırsatları da karşımıza çıkabilir.

Yakınlarımızla bir araya gelip sohbet etmek ve düşüncelerimizi paylaşmak için uygun bir akşamda olacağız.

( Yükselen burcunuzu bilmiyorsanız hemen  sorup öğrenebilirsiniz)

 (21 Mart - 20 Nisan) 

Sevdiğiniz kişiyi veya eşinizi ön planda tutmayı sürdürebileceğiniz bir gündesiniz. Eğer bir süredir konuşmayı arzu ettiğiniz konular varsa, sakin ve toleranslı olmak koşuluyla bugün ele alabilirsiniz. Karşılıklı hoşgörü, iletişiminizi de kolaylaştıracaktır.

 (21 Nisan - 21 Mayıs) 

Günlük iş planınızı uygularken bazı ertelemeler ve gecikmeler ile karşılaşabilirsiniz. Moralinizi bozmadan sabırlı davranırsanız akşam saatlerine doğru işler hızlanabilir. İşlerinizi bitirmekle yetinmeyip, çalışma arkadaşlarınızla keyifli sohbetler yapma imkanı da bulabilirsiniz.

 (22 Mayıs – 21 Haziran) 

Kendinizi oldukça iyi hissedeceğiniz, bu sayede çevreyi olumlu izleyebileceğiniz bir gün geçireceksiniz. Beklenmedik davranışlara karşılaşsanız da bunların geçici olduğunu bilecek ve üzerinde fazla durmayacak, alttan alan taraf olacaksınız. Romantik bir teklif sizi heyecanlandırabilir.

 ( 22 Haziran-22 Temmuz) 

Ev veya aile ile ilgili bazı hususlar kafanıza takılabilirler ve uğraşlarınıza konsantre olmanızı engelleyebilirler. Bugün yapacağınız en iyi şey, ilgili konuların üzerine gitmek ve daha fazla vakit geçirmeden bunları çözüme ulaştırmak olabilir. Zihniniz çok yaratıcı olacağı için en uygun çözümleri bulmanız kolay olacaktır.

 (23 Temmuz – 23 Ağustos) 

Yakınlarınızdan birini ziyarete gitmek için kısa bir seyahat gerçekleştirebilirsiniz. Bu kişi sizi, ilgilenmenizin gerekeceği bir gelişmeden haberdar edebilir. Bununla ilgili olarak çevrenizden bazı kişilerle iletişim cihazları üzerinden konuşmalar yapabilirsiniz.

 (24 Ağustos - 22 Eylül) 

Hizmetleriniz karşılığı elde ettiğiniz kazançlarınız konusunda hoşnutsuzluğa kapılabilir ve ilgili kişilerle maddi meseleleri konuşmak isteyebilirsiniz. İleriki günlerde, gelirlerinizde artış olabileceğine dair aldığınız işaretler keyfinizi yerine getirebilir.

 (23 Eylül - 23 Ekim) 

Duygusal yönünüz çevreyle daha samimi bir iletişim kurmanızı sağlayabilir. Çevrenizdeki kişilerle aranıza mesafe koymadan içten sohbetler yapabilir, düşüncelerinizi paylaşabilirsiniz. Bu paylaşımlar güçlü dostlukların başlangıcı da olabilir.

 (24 Ekim - 22 Kasım ) 

Grup çalışmalarından uzak kalmak isteyeceğiniz bir sürece gireceksiniz. Toplantılara girmeniz veya sunumlar yapmanız gerekirse isteksizliğinizi gizleyin ve insanlara aktarmanız gereken şeyleri etkileyici biçimde aktarın.

 (23 Kasım-21Aralık) 

Sosyal yaşamınızda yoğunlukla karşılaşabileceğiniz bir gündesiniz. Arkadaşlarınızla birlikte katılacağınız faaliyetler günün konusu olabilirler. Böylesi faaliyetlere katılırsanız, zevkini sonuna kadar çıkarmaya bakın.

 (21 Aralık – 20 Ocak) 

Ailenizle ilgili beklenmedik bir gelişme günün konuları arasına girebilir. Bu ciddi bir konu olmayabilir ancak yine de hızlı hareket etmeniz gerekebilir. Bir aile bireyi de yapacaklarınızla ilgili olarak destekte bulunabilir.

 (21 Ocak – 18 Şubat) 

Geleceğe yönelik ciddi planlar yapmaya yönelebilirsiniz. Bu planları destekleyecek görüşler almak için de çevreyle fikir alışverişi içinde olmanız mümkündür. Yapılan değerlendirmeleri göz önünde bulundurun ve planlarınızı geliştirmelerine izin verin.

 (19 Şubat – 20 Mart) 

Maddiyat, günün ana konusunu teşkil edebilir. Olasılıkla çeşitli gider kalemleri ile ilgilenmeniz gerekecektir. Masrafları baştan planlayıp bütçenizin durumunu daha netleştirebilir, zihninizi bu konuda rahatlatabilirsiniz.

Sevgilerimle Astrolog 

Demet BALTACI