BIST 9.080
DOLAR 32,34
EURO 35,11
ALTIN 2.311,51

Merkür Başak Burcunda

Merkür bugün Başak burcuna geçecek. Merkür kendi yönettiği Başak burcunda 2 Eylül’e kadar kalacak.

Bugün 15 Ağustos Cuma...Venüs günündeyiz…

Koç burcunda ilerleyen Ay günün ilk saatlerinde Güneş ile üçgen açı yapacak. Bugün cesur ve girişken tavırlarla amaçlarımız için eyleme geçebiliriz. Akrep burcunda ilerleyen Mars, Oğlak burcundaki Plüton ile üçgen açı yapıyor. Hırslı ve tutku ile güçlü dönüşümler için ortaya çıkabilir.

Merkür bugün Başak burcuna geçecek. Merkür kendi yönettiği Başak burcunda 2 Eylül’e kadar kalacak. Bu dönemde düşüncelerimizde pratik değerler ve detaylar öne çıkabilir. Eğitim, iş, hizmet, ticaret ve sağlık ile ilgili kavramlarda iletişimler artabilir.

Ay 18:58’ de Boğa burcuna geçiş yapacak. Akşam saatlerinden itibaren daha güvenli ve sabit enerjilerle somut ve kalıcı değerler ön plana çıkabilir.

( Yükselen burcunuzu bilmiyorsanız hemen sorup öğrenebilirsiniz)

 (21 Mart - 20 Nisan) 

Girdiğiniz her ortamda dikkat çekebilir, ön plana çıkabilirsiniz. Aşk hayatınız ve çocuklarla ilgili konular sizin için ön planda olabilir. Önümüzdeki günlerde yapılacak işler ve çocukların eğitimi ile ilgili detayları düşünmeye başlayabilirsiniz.


 (21 Nisan - 21 Mayıs) 

Sezgileriniz ve empati yeteneğiniz oldukça güçlü. Yakınlarınızın sizin hakkınızdaki olumlu düşünceleri ve niyetlerini hissedip mutlu olabilirsiniz. Onlarla daha fazla zaman geçirmek için işlerinize kısa bir mola verebilirsiniz.

 (22 Mayıs – 21 Haziran) 

Hareketli ve sosyal bir gün geçirebilirsiniz. Hazırlıklarını yaptığınız bir parti veya organizasyon için detaylarla ilgilenmeniz gerekebilir. Bu nedenle çevrenizdeki kişilerle çok fazla iletişim kurmanız mümkün. İşlerin hızlı yürümesi sizi neşelendirebilir.

 ( 22 Haziran-22 Temmuz) 

Sorumluluk duygunuz güçlenecektir. Çevrenizin beklentilerini kendi ihtiyaçlarınızın önüne alabilirsiniz. Ancak, böyle durumlardan yararlanmak isteyen insanlar her zaman vardır. Her talebe evet demeyin.

 (23 Temmuz – 23 Ağustos) 

Yakın çevrenizden bir kişi ile kuracağınız diyalog sayesinde, yakın gelecek ile ilgili düşüncelerinize yeni bir boyut ekleyebilirsiniz. Daha geniş bir bakış açısı, planlarınızı geliştirebilir.

 (24 Ağustos - 22 Eylül) 

Maddi konularda tamamen bağımsız olmadığınızı düşünerek, para harcamanız gereken bir etkinliğe katılmaktan çekinebilirsiniz. Kendinizi bu kadar sıkmayın ama temkini de elbette elden bırakmayın.

 (23 Eylül - 23 Ekim) 

Bugün de sevdiğiniz kişi birinci önceliğiniz olabilir. Kendisini memnun edecek programlar yapabilirsiniz. Onun da sizin için sürpriz bir program hazırladığını görürseniz şaşırmayın.

 (24 Ekim - 22 Kasım ) 

Bugün verimli bir gün geçirebilir, evde ve ofisteki işlerinizi başarıyla tamamlayabilirsiniz. Bir süredir iş ve kariyer yaşamınıza yoğunlaşan düşünceleriniz yavaş yavaş sosyal hayatınıza doğru yönlenebilir.

 (23 Kasım-21Aralık) 

Yakın çevrenize vakit ayırabileceğiniz bir gündesiniz. Bunun yanında, eğlence faaliyetleri veya hobiler için de zaman bulmanız mümkündür. Harcamalarınızı artırmazsanız, çok keyifli bir gün geçirebilirsiniz.

 (21 Aralık – 20 Ocak) 

Evinize ve aile hayatınıza ağırlık vereceksiniz. Evinizde ailenizle birlikte olmak, evin tamiratları veya dekorasyonu ile ilgilenmek ya da akrabalara ziyarete gitmek, günün ana konuları arasındadır.

 (21 Ocak – 18 Şubat) 

Enerji dolu olacağınız bir gündesiniz. Bu enerjiyi hareketli aktivitelerle ve içinde kalacağınız yoğun iletişim trafiğiyle tüketmeye çalışın. İşbirliklerinde önemli anlaşmalar yapabilirsiniz.

 (19 Şubat – 20 Mart) 

Hislerinizle ilgilenmeyi bırakmalı ve maddi konulara odaklanmalısınız. Dikkatinizin dağılmasına izin vermeyin ve işleri şansa da bırakmayın. Düzenli çalışmalarınız sayesinde hak ettiğiniz gelirleri elde edebilirsiniz.

Sevgilerimle

Astrolog Demet BALTACI