BIST 9.080
DOLAR 32,35
EURO 35,11
ALTIN 2.309,35

Merkür Balık Burcuna Geçiyor! Sezgilerimize Kulak Verelim...

Yeni Ay bağımsız enerjiler taşıyor . Bize baskı yapan, kısıtlayan, zorunlu ilişkilerden özgürleşme zamanı…Bugün iletişim gezegeni Merkür Balık burcuna geçiş yapacak.

Bugün 31 Ocak Venüs günündeyiz…Kova burcunda ilerleyen Ay bugün sosyal ve evrensel kavramlara, arkadaşlık ilişkilerine dikkat çekiyor. Dün doğan Yeni ayın enerjilerini hissetmeye başlayabiliriz.

Bugün Jüpiter Plüton karşıtlığı iş, kariyer, sorumluluklar ve ailemiz arasında bazı çekişmeler yaratabilir. Plüton ile kavuşan Venüs ileri harekete geçmek üzere durağanlaştı. İlişkileri tekrar gözden geçirerek, sorunlu olan ve bize yararı olmayanları hayatımızdan çıkarma konusunda farkındalıklarımız artabilir.

Yeni Ay bağımsız enerjiler taşıyor . Bize baskı yapan, kısıtlayan, zorunlu ilişkilerden özgürleşme zamanı…

Bugün iletişim gezegeni Merkür Balık burcuna geçiş yapacak.

Merkür 6-28 Şubat’ta retro hareket yapacak. Bu süre içerisinde 13 Şubat’ta Kova burcuna tekrar gerileyecek. 28 Şubat’ta retro hareket bitecek ve Mekür Kova burcunda ilerlemesini sürdürerek 8 Mart’ta Balık burcuna tekrar geçiş yapacak.

Merkür Balık burcunda iken zihinsel kavramlar ve iletişimlerimizde içe dönük, sezgisel ve duygusal kavramlar öne çıkacak.

Kova burcunda ilerleyen Ay akşam 18:45’de Terazi burcundaki Mars ile üçgen açı yapacak ve ardından boşluğa girecek. Akşam saatlerinde sosyal faaliyetler ve ilişkiler adına daha hevesli olabiliriz. Çevremizden gelebilecek teklifleri geri çevirmezsek ilginç fırsatlarla karşılaşabiliriz.

 

Günlük değerlendirmeleri burcunuz ile birlikte yükselen burcunuza göre de takip ediniz.

( Yükselen burcunuzu bilmiyorsanız hemen öğrenebilirsiniz... )

KOÇ (21 Mart - 20 Nisan)
Yakın arkadaşlarınız ve sıkı dostlarınızla kurduğunuz ilişkilerde yeni gelişmeler olabilir. Kendileriyle görüşebilir, sohbet etmek yerine dertlerinizi birbirinize açabilir, ortak sorunlara çözüm bulmak için işbirliğine girebilirsiniz.

BOĞA (21 Nisan - 21 Mayıs)
Bugün yalnız kalmaya ihtiyacınız olduğunu düşünebilirsiniz. Yalnız kalmak sizi dinlendirebilir. Sosyal hayata dahil olmasanız da aile içinde iletişimler kurabilir, yakın akrabalarla bir araya gelebilirsiniz.

İKİZLER (22 Mayıs – 21 Haziran) 
Bugün algılarınızı açıp çevreyi birçok farklı yönden incelemeyi, bakış açınızı genişletmeyi isteyebilirsiniz. Felsefi bir kavrayışınız olabilir ve etrafınızda olan biten her şeyi de bu kavrayış ile değerlendirmeye başlayabilirsiniz.

YENGEÇ ( 22 Haziran-22 Temmuz)
Bugün maddi konularda uzman olan kişilerle birlikte olacağınız ortamlarda yer alabilirsiniz. Açık ve samimi bir iletişim kurarsanız yeni şeyler öğrenebilirsiniz. Öğrendikleriniz, düşündüğünüzden de fazla alanda işe yarayabilir.

ASLAN (23 Temmuz – 23 Ağustos)
Bugün, paylaşıma büyük önem verebilirsiniz. Ortak kullanılan her türlü şey, gününüzün ana konularını teşkil edebilirler. Ortak olanların yanında kendi sahip olduklarınızı da esirgemeyeceğiniz günler geçireceksiniz.

BAŞAK (24 Ağustos - 22 Eylül)
Etkilenmeye, çevredeki titreşimleri özümsemeye açık bir gündesiniz. Çevrenizdeki kişilerin psikolojileri, sizi de etkileyebilir. Bu, çevreyle empati kurmanıza yardım edecektir. İnsanların sorunlarına kulak verin.

TERAZİ (23 Eylül - 23 Ekim)
Bugün, sosyal faaliyetlerde yer almak için büyük bir istek duyabilirsiniz. Zaten, bunu yapmak için uygun bir gündesiniz. Sosyal nitelikli faaliyetlerin yanında, hobileriniz veya spor da vaktinizi verebileceğiniz alanlar olabilir.

AKREP (24 Ekim - 22 Kasım )
Eviniz için alışveriş yapabileceğiniz bir gündesiniz. Ufak tefek süs eşyaları veya ev gereçleri almaya çıkabilir ancak çok büyük harcamalar da yapabilirsiniz. Kendinizi tutmalısınız.

YAY (23 Kasım-21Aralık)
Arkadaşlarınızla buluşmak, eğlence faaliyetlerine gitmek ve kısa geziler gerçekleştirmek için uygun bir gün geçirebilirsiniz. Vaktinizi hafif keyifler ile geçirin ve günün etkilerinin tadını kaçıracak ortamlardan uzak durun.

OĞLAK (21 Aralık – 20 Ocak)
Özel bir uğraşınız, bugün tanışacağınız bir kişinin teklifi veya karşılaşacağınız bir şart ile gelir kapısına dönüşebilir. Bu şansa hemen arkanızı dönmeyin, baştaki endişeleriniz yersiz olabilir.

KOVA (21 Ocak – 18 Şubat)
Bugün, sosyal çevrenizdeki titreşimleri çok daha rahat hissedebilirsiniz. Tüm enerjileri çekmeniz şaşırtıcı olmayacaktır. İnsanların his ve düşüncelerinin tamamen farkında olacaksınız.

BALIK (19 Şubat – 20 Mart)
Çevrenizdeki bazı insanlar size sırlarını açabilirler. Aynı şeyi siz de yaparsanız kiminle konuşmakta olduğunuzu iyi değerlendirin. Ağzının sıkılığından emin olamadığınız kişilere özel konuları açmayın.

Sevgilerimle

Astrolog Demet BALTACI