BIST 9.080
DOLAR 32,36
EURO 35,00
ALTIN 2.322,99

Merkür Aslan burcuna geçiyor

Merkür 26 Temmuz’da retro harekete geçene kadar düşüncelerimiz ben merkezli, iletişim şeklimiz dikkat çekici ve dramatik olabilir.

Bugün 29 Haziran Cuma... Venüs günündeyiz...

Oğlak burcundaki Ay dolunay fazında. Sabah saatlerinde Ay Oğlak burcunda Plüton ile birleşecek. Görev ve sorumluluklarımızla daha ciddi ve disiplinli bir şekilde ilgilenebiliriz. İlişkilerde tutkulu ve hırslı tavırlar öne çıkabilir.

Ay 11:56’da Merkür ile karşıt açı yapacak ve ardından boşluğa girecek. Oğlak burcundaki Ay günün geri kalan bölümünde önemli bir açı yapmayacak. Günlük rutin işlerle ilgilenip, akışta kalmakta fayda var.

Öğleden sonraki saatlerde duygu ve düşüncelerimiz arasında gerilim oluşabileceği için ilişkilerimizde daha dengeli olmaya çalışmalıyız.

İletişim gezegenimiz Merkür bugün Aslan burcuna geçecek. Merkür 26 Temmuz’da retro harekete geçene kadar düşüncelerimiz ben merkezli, iletişim şeklimiz dikkat çekici ve dramatik olabilir. Kendi isteklerimiz ve düşüncelerimiz ön plana çıkacağı için, olaylara tarafsız yaklaşmakta zorlanabiliriz. Sabit düşünceler ve inatçı yaklaşımlar zaman zaman ilişkileri zorlayabilir. Özgüven ve yaratıcılık artacağı için kendimizi sosyal alanda daha rahat ifade edip, dikkat çekebiliriz.