BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  GÜNCEL

'Melih Gökçek'ten bunu hiç beklemezdim!' Peki ama neden?

Hürriyet yazarı Ahmet Hakan, Melih Gökçek'ten neyi yapmasını beklemiyordu da Gökçek onu şaşırttı? Ahmet Hakan Gökçek için neden "Adam karakterli çıktı Rıza Baba!" dedi?..

Abone ol

Hürriyet gazetesi yazarı Ahmet Hakan ile eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı arasındaki sonu gelmez hatta zaman zaman oldukça sertleşen polemikleri bilen bilir. Ama bu sefer Ahmet Hakan Gökçek'i eleştirmedi, ona karşı mavra yapmadı, sadece övdü... Ahmet Hakan, Melih Gökçek'ten neyi yapmasını beklemiyordu da Gökçek onu şaşırttı? Ahmet Hakan, Gökçek için neden "Adam karakterli çıktı Rıza Baba!" dedi?.. İşte tüm bu sorulara Ahmet Hakan'ın köşe yazısındaki cevap...

MELİH GÖKÇEK’TEN BUNU BEKLEMEZDİM

Görevden alındığı anda... Dedim ki: “Bu Melih Gökçek, kesin açıktan olmasa da gizli gizli Erdoğan aleyhinde çalışır. En azından Erdoğan’ın, kendisini görevden almasının olumsuz sonuçlarını yaşamasını arzu eder.”

Böyle düşünmüştüm. Böyle beklemiştim. Fakat yanılmışım. Adam karakterli çıktı Rıza Baba!
*
Sanki hiç görevden alınmamış gibi... Sanki hiç morali bozulmamış gibi... Sanki hiç acı çekmemiş gibi... Sanki yüreğinin en dip köşesinde hiç kırgınlık yokmuş gibi...

Erdoğan için çalışıyor! Üstelik tek kişilik bir ordu gibi! Üstelik AK Parti’de herkes “Nasıl olsa Reis çalışıyor” diyerek yatarken.