BIST 9.103
DOLAR 32,38
EURO 35,05
ALTIN 2.326,70
GÜNCEL

Mehmet Barlas: Nazlı Ilıcak kendine özgü bir vaka

Hande Aydemir, Mehmet Barlas'la siyaseti ve medyayı konuştu.

Yakın dönem Türk Basın Tarihi'nin yaşayan bir parçası Mehmet Barlas. İnternet Haber'denHande Aydemir, Sabah başyazarı Mehmet Barlas'ı Otağtepe'deki evinde ziyaret etti. Uzun ve güzel bir röportaj yaptı.


Hande Aydemir'in sorularına içten yanıtlar veren Barlas, Aydın Doğan'dan Erdoğan'a, medyadan siyasete, Türkiye'nin hallerinden gazetecilik mesleğine dek pek çok konuda, neredeyse konuşulmadık bir şey bırakmadı.


Siyasilerin en yakınındaki gazeteci olduğu halde siyasete neden atılmadığını da anlattı, Aydın Doğan'ın teröre destek verdiği iddialarına bakışını da söyledi. Bir dönem yanağını okşarken görüntülendiği Cumhurbaşkanı Erdoğan için “dost olarak çok tatlı bir adam!” da dedi, Türkiye'nin Fethullah Gülen cemaati ile sürdürdüğü mücadelede yanlış gördüğü şeyi de açıkladı.


“Can Dündar'ın yerinde olsam o haberi ben de yayımlardım”diyen Barlas, uzun yıllardır dost olduğu Nazlı Ilıcak için ise “kendine özgü bir vaka” yorumunu yaptı. Turgut Özal ile Tayyip Erdoğan'ın farklarını da anlattı, Zaman gazetesindeki bir haftalık macerası sonrasında kendisine söylenen o cümleyi de açıkladı.


İşte birbirinden çarpıcı soru ve yanıtlar ile Mehmet Barlas röportajı.

Sitene Ekle
Etiketler