BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  MAGAZİN

Mehmet Ali'den çocuk aldırmıştı! Hüngür hüngür ağladı

Mehmet Ali Erbil'in hamile bırakıp daha sonra çocuğu aldırmasını istediği eski sevgilisi Nevin Şimşek, canlı yayına çıkıp hüngür hüngür ağladı.

Abone ol

Yaklaşık üç aydır Mehmet Ali Erbil'le aşk yaşayan şarkıcı Nevin Şimşek çok konuşulacak açıklamalarda bulundu. Bebeğini aldıran Nevin Şimşek, hamilelik sürecini ve yaşananları hüngür hüngür ağlayarak anlattı.

'ÇOCUĞU ALDIR İLİŞKİMİZ DEVAM ETSİN' DEDİ

Genç şarkıcı geçirdiği zor günleri katıldığı programda şu sözlerle dile getirdi: Mehmet Ali bana 'Maddi durumum iyi değil. Oğlum Ali Sadi'nin geçen ayki nafakasını bile ödeyemedim. Zaten yazdan yaza çalışıyorum. Çocuğu aldır ilişkimiz eskisi gibi devam etsin' dedi. Sonra bir arkadaşı evime kadar gelip 'Mali senin 1 senelik kiranı ödeyecek, bebeği aldır' dedi.

''ELİME BEŞ BİN DOLAR SIKIŞTIRDILAR''

Maddi olarak gerçekten zor durumdayım. Single'ı bile kredi çekip yaptım. O yüzden kabul ettim. 1 yıllık kiram 35 bin TL. Hamile olduğumu 30 Ağustos'ta öğrenmiştim, adını Zafer Bayramı'ndan dolayı Zafer koyacaktım. Geçen pazartesi bebeği aldırdım. Yanımda Mehmet Ali'nin bir arkadaşı vardı. Kürtaj sonrası Mehmet Ali'yi görüntülü arayıp 'Zafer artık yok' deyip karşılıklı kahkahalar attılar. Arabanın arka koltuğunda Mehmet Ali'nin arkadaşı elime 5 bin dolar (17 bin TL) sıkıştırdı. O gün Mehmet Ali'nin evine gittim ama o yoktu. Bir daha da telefonlarıma çıkmadı.