BIST 8.718
DOLAR 32,33
EURO 35,17
ALTIN 2.244,00
GÜNCEL

Meclis'te intihar girişimi! Vekiller zor ikna etti

TBMM Halkla İlişkiler binası çatısına çıkarak intihar girişiminde bulunan bir kişi, milletvekilleri tarafından ikna edilerek çatıdan indirildi.

Meclis'te hareketli dakikalar yaşandı. Milletvekillerinin odalarının bulunduğu TBMM Halkla İlişkiler binası çatısına çıkan bir kişi intihar girişiminde bulundu. Meclis itfaiyesi devreye girerek bahçeye hava yastığı açtı. İntihar girişiminde bulunan kişinin 20 gündür bir milletvekiliyle görüşmek istediği ancak görüşemediği kaydedildi.

VEKİLLER ZOR İKNA ETTİ: Meclis görevlileri şahsı ikna etmeye çalıştı. Vatandaş, olay yerine gelen milletvekilleri Ali İhsan Arslan, Ahmet Akın, Ekrem Çelebi ve Saffet Sancaklı'nın ikna çalışmaları sonucunda çatıdan indirildi. Daha sonra AK Parti Ağrı Milletvekili Ekrem Çekebi’nin odasına alındı. Ankara metrosunda çalıştığı ve işten çıkarıldığı öğrenilen Yıldırım'ı İhsan Arslan, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna ve Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ile telefonda görüştürdü.

Yıldırım'ın intihar girişiminde bulunduğu binada milletvekillerinin çalışma ofisleri ve komisyon toplantı salonları yer alıyor.

Sitene Ekle