BIST 9.080
DOLAR 32,37
EURO 35,02
ALTIN 2.323,50
MEDYA

MasterChef'te O Ses Türkiye rüzgarı işte haftanın eleneni ve dokunulmazlığın sahibi

MasterChef Türkiye'nin 24. yeni bölümünde yarışmacılar hazırladıkları yemekleri O Ses Türkiye jürilerine sundu. Yarışmada haftanın eleneni ve dokunulmazlığın sahibi de belli oldu.

TV8'in sevilen yarışması MasterChef Türkiye'nin 24. yeni bölümünde 'O Ses Türkiye' rüzgarı esti. Yarışmacılar, bu hafta Acun Ilıcalı ve O Ses Türkiye jürileri Beyazıt Öztürk, Murat Boz, Hadise ve Seda Sayan için yemek yaptı. Son olarak yaptığı hareketlerden dolayı Murat'ın diskalifiye dildiği yarışmada, haftanın eleneni ve dokunulmazlığı kazanan isim de belli oldu. İşte Masterchef Türkiye'nin son bölümünde yaşananlar...

Dokunulmazlığı Kim Kazandı? MasterChef'te bu akşamın kaybeden takımında yer alan Meltem, Uğur ve Mehmet dokunulmazlık için büyük yarışa girdi ve irmik helvasının yapıldığı zorlu yarışın sonunda dokunulmazlığı kazanan isim Mehmet oldu. Böylelikle Uğur ve Meltem, Esra'dan sonra diğer iki eleme adayı oldu.

Takım Oyununu Hangi Takım Kazandı? MasterChef Türkiye'de dün akşamki takım oyununu kazanan Mavi Takım, bu akşam yemeklerin O Ses Türkiye jürisine yapıldığı oyunu da kazanarak büyük bir başarıya imza attı ve bu haftaki iki takım oyununu da kazanmış oldu.

Sitene Ekle