BIST 9.106
DOLAR 32,38
EURO 35,04
ALTIN 2.324,91
MEDYA

Masterchef Murat diskalifiye oldu Murat Özdemir kimdir?

Masterchef 13 Kasım kim elendi sorusu dün akşam cevabını buldu. Masterchef son bölümde eleme olmadı, jüriyi çılgına çeviren Murat Özdemir diskalifiye oldu. Peki Murat Özdemir kimdir, neden diskalifiye oldu?

Masterchef 13 Kasım salı günü kim elendi sorusunun yanıtı binlerce kişi tarafından merakla beklenirken Masterchef son bölümde Murat Özdemir diskalifiye oldu. Kırmızı takımda yer alan ve her hafta ilginç tavırları ile başta jüri olmak üzere yarışmacı arkadaşlarını çıldırtan Murat Özdemir bardağı taşırdı ve diskalifiye edildi.

Yarışmanın en dikkat çeken isimlerinden biri olan Murat Özdemir, daha yarışmanın ilk günlerinden hal ve hareketleri ile diğerlerinden sıyrılan isimlerinden oldu. Sivri dili, yaptığı şakalar ve ilginç hareketleri ile her hafta şeflerinden ve takım arkadaşlarından uyarı alan Murat Özdemir son bölümde diskalifiye edilidi. Peki Murat Özdemir neden diskalifiye edildi?

SON BÖLÜMDE BARDAĞI İYİCE TAŞIRDI: Aşçı bir aileden gelen ve aslen Bolulu olan Murat Özdemir Masterchef yemek yarışmasında kırmızı takımda yarışmaya başladı. Daha ilk günden ilginç hareketleri ile dikkatleri üzerine çeken yarışmacı haftalar ilerledikçe kendine çeki düzen vermek yerine daha da fevrileşti ve son bölümde bardağı iyice taşırdı.

Sitene Ekle
Etiketler