BIST 9.056
DOLAR 32,32
EURO 35,12
ALTIN 2.301,84
HABER /  SPOR  /  GALATASARAY

Martin Linnes: Galatasaray'la imzalamak için sabırsızlanıyorum

Martin Linnes, Galatasaray'da mutlu dönemler geçirdiğini ve sezon sonunda yeni sözleşme imzalamak için sabırsızlandığını söyledi.

Abone ol

Galatasaray ile bu sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Martin Linnes ve eşi Elisabeth Haugen, Norveç basınına sarı kırmızılı takım ile Türkiye hakkında konuştu.

Galatasaray'da mutlu dönemler geçirdiğini ve sezon sonunda yeni sözleşme imzalamak için sabırsızlandığını söyleyen Linnes, yönetimin de kendisiyle devam etmek istediğini ve bundan dolayı mutlu olduğunu söyledi. Norveçli futbolcunun sözleşmesi bu sezon sonunda sona eriyor. 

''GELECEK İÇİN SABIRSIZLANIYORUM''
Martin Linnes, Norveç basınına yaptığı açıklamada, "Galatasaray'da mutluyum. Sezon sonu sözleşmem bitiyor ve yönetimin de benimle yeni sözleşme imzalama isteği, ayrıca beni mutlu ediyor. Gelecek için sabırsızlanıyorum." ifadelerini kullandı.

LINNES'İN EŞİ: TÜRKİYE'DE SEVİLİYORUZ
Norveçli futbolcunun eşi Elisabeth Haugen de Türkiye sevildiklerini ve burada mutlu olduklarını söylerken, "Galatasaray taraftarları benimle fotoğraf çektiriyor ve bunları sosyal medyada paylaşıyor. Türkiye'de kendimizi bulduk. Kulüpte ve taraftarlarla çok iyi ilişkilerimiz var. Beni, Linnes'i ve ailemizi seviyorlar. Burada çok seviliyoruz. Bu da mutlu olmamız için gereken bir sebep." ifadelerini kullandı.