BIST 9.080
DOLAR 32,37
EURO 35,16
ALTIN 2.323,52

Mars Venüs Karşıtlığı İlişkilerde Çatışma Yaratabilir

Bugün Koç burcundaki Venüs ile Terazi burcundaki Mars arasında karşıt açı kesinleşiyor.

Bugün 11 Mayıs Pazar...Güneş günündeyiz…

Terazi burcunda ilerleyen Ay ilişkiler ve işbirliklerine dikkat çekiyor. Bugün Koç burcundaki Venüs ile Terazi burcundaki Mars arasında karşıt açı kesinleşiyor.

İlişkilerde denge ve uyumu bulmakta zorlanabiliriz. Kendi isteklerimiz ve karşımızdaki kişinin beklentileri arasında çatışmalar söz konusu olabilir. Ani tepkiler ve kontrolsüz davranışlarla karşılaşmamız mümkün.

İkizler burcunda ilerleyen Merkür Balık burcundaki Neptün ile kare açı yapacak. Zihinsel olarak kararsız ve değişken enerjiler, düşüncelerimizi herhangi bir konuya odaklamada zorlanmalara neden olabilir.

Günlük iletişimlerimizde yanlış anlamalar ve karışıklıklar meydana gelebilir. İlişkilerde dikkatli olmamız gereken bir gündeyiz.

( Yükselen burcunuzu bilmiyorsanız hemen  sorup öğrenebilirsiniz)

 (21 Mart - 20 Nisan) 

Bir anlaşma veya sözleşme ile ilgili olarak rekabet şartları içerisinde kalabilirsiniz. Önemli bir kurumla anlaşma imzalama fırsatını başka kişilere kaptırmamak için bazı hızlı hamlelerde bulunmanız gerekebilir. İşbirlikleri ve yakın ilişkilerde dikkatli olmanız gereken bir gündesiniz.

 (21 Nisan - 21 Mayıs) 

Çok sayıda konuyla ilgilenmenizin gerekebileceği yoğun bir gün geçirebilirsiniz. Yine de günün temposuna kısa sürede ayak uydurabileceksiniz. Hızla gelişen olaylara ani tepkiler vermeniz gerekirse dikkatli olun.Çevrenizdekilerin düşünceleri aklınızı karıştırabilir.

 (22 Mayıs – 21 Haziran) 

Aklınızda birçok düşünce olabilir ve herhangi bir konuda karar vermekte zorlanabilirsiniz. Yaratıcılığınız yükseldiği için sanatsal ifade yollarına yönelebilir, sanatla bağlantılı bir uğraşınızda gelişmeler meydana getirebilirsiniz.
 

 ( 22 Haziran-22 Temmuz) 

Bir aile bireyiyle, iş yaşamınızla alakalı bir konuda görüşmelerde bulunabilirsiniz. Bu görüşmeler, fikir ve öğüt almak, ortaklık kurmak ya da iki meslektaş olarak bazı durumları karşılıklı değerlendirmek için gerçekleştirilebilirler.

 (23 Temmuz – 23 Ağustos) 

Kardeşiniz veya kardeşiniz gibi gördüğünüz bir kişi ile ortak bir proje üzerine fikir tartışmaları yapabilirsiniz. İletişiminiz her zamankinden daha açık olabilir. Hatta bu kişiyle akşam saatlerinde yapacağınız kısa bir gezi de gündeminizde yer tutabilir.

 (24 Ağustos - 22 Eylül) 

Bugün bazı kişisel harcamalarda bulunmak istemeniz mümkündür. Ufak tefek harcamaları yapın ama pahalı bir alışveriş gerçekleştirecekseniz, şartlar birkaç gün sonra daha iyi olabilir. Bugün bazı yanılgılar gereksiz para harcamanıza neden olabilir.

 (23 Eylül - 23 Ekim) 

Eş, partner veya ortağınızla bazı çatışmalar gündeme gelebilir. Olabilecek fikir ayrılıklarında anlayışlı olmalı, rekabet ortamı yaratmamalısınız. Olaylara  daha farklı davranmak, planları yeni bir yöntem ile uygulamaya koymak gerekebilir. İçinizde bulunduğunuz şartlara direnmeyin.

 (24 Ekim - 22 Kasım ) 

Çevreyle iletişiminizi azaltabilir, ruh ve beden sağlığınızla ilgilenebilirsiniz. Ufak tefek kronik sağlık sorunları keyfinizi kaçırsa da biraz dinlenmek ve sakinleşmek moralinizi yükseltebilir.

 (23 Kasım-21Aralık) 

Bugün oldukça hareketli olmayı isteyebilirsiniz ancak yakın çevreniz için gerçekleştireceğiniz bazı işler, bu isteğinizi kendi belirlediğiniz şekillerde yerine getirmenizi engelleyebilir. Sabırlı olun ve çevrenin beklentilerini karşılayın. Dalgınlık sonucu verdiğiniz bazı sözleri unutabilirsiniz.

 (21 Aralık – 20 Ocak) 

Özgüveniniz çok yükselebilir ancak aşırıya kaçırmayın. Aile büyükleri ve otorite kavramları ile ilişkilerde dengeli olmalı kendinizi fazla riske atmamalısınız. Günlük programınızda iletişim sorunları nedeniyle değişiklikler yapabilirsiniz.

 (21 Ocak – 18 Şubat) 

Yurtdışıyla ilgili önemli bir haber günün konusu olabilir ve fırsata dönüştürülebilecek bazı şartların oluştuğunu görebilirsiniz. Gerçekleştirmeyi düşündüğünüz projelerin maddi yönü ile ilgili yaratıcı fikirler üretebilirsiniz.

 (19 Şubat – 20 Mart) 

Maddi konularla ilgili bazı düşünceler içerisine girebilirsiniz. Aklınız, özellikle belli bir konuya takılıyor olabilir. Eşiniz veya yakın aile çevrenizden başka bir kişinin bu konuya sizi tatmin edecek bir çözüm getirmesi mümkün olabilir.

Sevgilerimle Astrolog 

Demet BALTACI