BIST 9.088
DOLAR 32,37
EURO 34,96
ALTIN 2.325,36

Mars Uranüs Karşıtlığı Kontrolü Zor Durumlar Oluşturabilir

Mars ve Uranüs arasındaki karşıt açı kontrol edilmesi zor durumlara neden olabilir.

Bugün 25 Haziran Çarşamba...Merkür günündeyiz…

İkizler burcunda ilerleyen Ay güne değişken, huzursuz enerjiler veriyor. Oldukça hareketli bir gün geçirebiliriz.

Ay öğleden sonra Terazi burcundaki Mars ve Koç burcundaki Uranüs ile olumlu açı yapıyor. Enerji ve motivasyonumuz artarken bugün yazılı ve sözlü her türlü iletişimde çok etkin davranabiliriz. İş veya özel amaçlı kısa seyahatler, toplantılar, görüşmeler yapabiliriz. Telefon ve mail trafiği de gün boyu çok yoğun olabilir. Aynı anda birçok konuyla ilgilenmemiz de mümkün.

Merkür retro olduğu için bazı karışıklıklar ve aksilikler de karşımıza çıkabilir, dikkat etmeliyiz.

Gün boyu etkili olacak Mars ve Uranüs arasındaki karşıt açı kontrol edilmesi zor durumlara neden olabilir. Özellikle ilişkilerde bireysel ani çıkışlar stres yaratabilir. Kaza ve sakarlıklara karşı da temkinli olmamız gerekiyor.

( Yükselen burcunuzu bilmiyorsanız hemen sorup öğrenebilirsiniz)

 (21 Mart - 20 Nisan) 

Oldukça hızlı ve hareketli bir gün geçirebilirsiniz. Kısa seyahatler, toplantılar, telefon trafiği çok yoğun olabilir. Görüşmelerinizde sarf ettiğiniz sözlere dikkat etmelisiniz. Bugün karşınızdaki kişilerle anlaşmazlık çıkma potansiyeli yüksek.

 (21 Nisan - 21 Mayıs) 

Düşüncelerinizin yoğun olabileceği bir gündesiniz. Maddi konularda bazı huzursuzluklar hissedebilirsiniz.Zihninizde çeşitli değerlendirmeler yapabilir, vardığınız sonuçları bazı iş arkadaşlarınızla da paylaşabilirsiniz.

 (22 Mayıs – 21 Haziran) 

Çevrenizle olan ilişkilerinizde ve girdiğiniz sosyal gruplar içerisinde baskın ve göze çarpan kişi olabilirsiniz. İlgi çekecek ve beğenileceksiniz. Gözlerin üzerinizde olması sizi keyiflendirecektir.

 ( 22 Haziran-22 Temmuz) 

Bazı konular aklınıza takılmış olabilirler ama bunlara dikkat kesilmeyin. Gününüzü güç toplayarak ve rutinle ilgilenerek geçirin. Yeniliklerle ilgili düşünceleri bugün başkasına bırakın.

 (23 Temmuz – 23 Ağustos) 

Bugün yalnız olmayı veya eve kapanmayı kabul etmeyeceksiniz. Gününüzün büyük kısmı olasılıkla kalabalıklar arasında, iletişimin yoğun olduğu ortamlarda geçecektir.

 (24 Ağustos - 22 Eylül) 

Zihninizin bir köşesinde sürekli uzun vadeyle ilgili düşünceler dolanabilir. Aklınız, bütün gün boyunca hiç durmadan bazı gelişmeleri nasıl en iyi şekilde değerlendirebileceğinizi ve fayda sağlayabileceğinizi sorgulayabilir.

 (23 Eylül - 23 Ekim) 

İlgi duyduğunuz konuların detaylarını araştırmaya yönelebilirsiniz. Ev ortamınızda veya bir kütüphanede kitap karıştırmak, bir tanıdığınızdan bilgiler almak günün konusu olabilir.

 (24 Ekim - 22 Kasım ) 

Bugün işiniz, eviniz ve ya sağlığınızla ilgili kapsamlı bir sigorta hizmeti için görüşmeler yapabilir yada daha önceden başlamış bazı işlemleri tekrar gözden geçirebilirsiniz. Gelecekle ilgili maddi güvence isteklerinizi çevrenizle de paylaşabilirsiniz.

 (23 Kasım-21Aralık) 

Evliliğinizde idareyi eşinize bırakabilirsiniz. Sadece gün için eğlence programı yapmasına değil, kısa vadede her türlü konudaki ortak hareket tarzınızı belirlemesine de izin verin. Bulduğu hızlı ve pratik çözümler sizin de hayatınızı kolaylaştıracaktır.

 (21 Aralık – 20 Ocak) 

Bugün işlerinizle ilgilenirken aslında ne kadar yorulduğunuzu fark edebilirsiniz. Bir süredir ihmal ettiğiniz yardımcı eleman ile ilgili düşünceler tekrar gündeme gelebilir.Eleman bulma şirketleri ile temasa geçebilirsiniz.

 (21 Ocak – 18 Şubat) 

Aşk yaşamınızın son derece olumlu devam edeceği, keyifli bir gün geçirebilirsiniz. Eğlenceli ortamlara gidebilirsiniz. Kendi çocuklarınız ya da yeğenler, kuzenler ile bir araya gelmeniz hoş sohbetler yapmanız da mümkün.

 (19 Şubat – 20 Mart) 

Bugün ev ortamına odaklanabilir ve bazı değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz. Bir süredir uğraştığınız işleri tekrar ele alabilirsiniz.  Bir tamirat veya dekorasyon değişiminin yanında, aile içindeki anlaşmazlıkların çözülmesi de günün konusu olabilir.

Sevgilerimle

Astrolog Demet BALTACI