BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53

Mars retro harekete geçiyor!..

Mars 27 Ağustos’a kadar retro harekette olacak. Bu dönemde enerjimiz içe dönüp kısıtlanırken, insiyatif almakta zorlanabiliriz. Mars Kova burcunda özgür, bireysel ve yaratıcı enerjileri arttırabilir.

Bugün 27 Haziran Çarşamba... Merkür günündeyiz...

Yay burcundaki Ay akşam saatlerine kadar boşlukta ilerleyecek. Günlük işler yavaşlarken, belirsizlik ve karmaşalarla karşılaşabiliriz.

Yengeç burcundaki Güneş ve Oğlak burcundaki Satürn arasında etkinleşen karşıt açı güne kasvetli ve kısıtlayıcı bir enerji verebilir. Görev ve sorumluluklar, kariyer hedefleri ve otorite olan ilişkiler ön planda olabilir. Kronik sağlık sorunlarına karşı temkinli olmalı, ihmalkar davranmamalıyız.

Kova burcundaki Mars bugün retro harekete geçecek. Mars 27 Ağustos’a kadar retro harekette olacak. Bu dönemde enerjimiz içe dönüp kısıtlanırken, insiyatif almakta zorlanabiliriz. Mars Kova burcunda özgür, bireysel ve yaratıcı enerjileri arttırabilir.

Mars retro iken bazen tuhaf ve anlaşılmaz olsa da inatçı bir şekilde idealleri peşinden gidebiliriz. Retro dönemde bu alanlarda dürtüsel ve tepkisel davranabilir, eylemlerimizi kontrol etmekte zorlanabiliriz. Davranışlarımız geçmişte bastırdığımız duygulara bir tepki şeklinde olabilir. Geleneksel yöntemler ve kısıtlayıcı kuralları görmezden gelip tamamen kendi fikirlerimizi savunabiliriz.

Ay 18:52’de Oğlak burcuna geçecek. Dolunaya doğru ilerleyen Ay kişisel ve toplumsal alanlarda bazı stresler ortaya çıkarabilir, temkinli olmalıyız…