BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53

Mars Oğlak Burcunda...

Enerji gezegeni Mars bugün Yay burcundan ayrılıp Oğlak burcuna geçecek. Mars Oğlak burcunda güçlüdür.

Bugün 26 Ekim Pazar...Güneş günündeyiz…

Güne boşlukta başlayan Ay 06:41’de Yay burcuna geçecek. Yoğun duyguların etkisinden kurtulmak ve dış dünyaya açılmak isteyebiliriz. İyimser ve rahat enerjiler girişken tavırlara imkan verebilir. Ancak öğle saatlerinden itibaren Yay burcundaki Ay, Balık burcundaki Neptün ile kare açı yapacak. Gerçeklerden uzaklaşıp, hayal alemine dalmamız da mümkün.

Enerji gezegeni Mars bugün Yay burcundan ayrılıp Oğlak burcuna geçecek. Mars Oğlak burcunda güçlüdür. Bu dönemde iş ve çalışma konularında daha iyi organize olabilir, amaçlarımız doğrultusunda hırslı, kararlı ve sabırlı hareket edebiliriz.

Mars 5 Aralık’a kadar Oğlak burcunda kalacak.

KOÇ (21 Mart - 20 Nisan)

Eğitimle ilgili gelişmeler bugün yaşamınıza girebilir. İleri düzey bir programa kayıt yaptırmak veya yarım kalan bir eğitimi tamamlamakla ilgili düşünceler zihninizi meşgul edebilir. Bu konuyu bir süredir ihmal etmiş olsanız da şimdi karşınıza çıkacak sürpriz fırsatlarla daha kararlı davranabilirsiniz.

BOĞA (21 Nisan - 21 Mayıs)

Bugün finansman konusunda yeni açılımlar yaratabilecek fikirler üretebilirsiniz. Bunları kendinize saklamayın ve ilgili kişilerle görüşmeler için hazırlanın. İşbirliği yaptığınız kişiler veya partneriniz fikirlerinizi beğenebilir ve harekete geçebilirsiniz.

İKİZLER (22 Mayıs – 21 Haziran) 

Eviniz veya ofisinizle ilgili bir uygulama yaptırmak için bir kurumla görüşebilir, ödeme planı konusunda pazarlık yapmayı düşünebilirsiniz. Bugün önerileri dikkatlice dinleyin, birkaç gün sonra hizmet sözleşmesini imzalayabilirsiniz.

YENGEÇ ( 22 Haziran-22 Temmuz)

Yaşamınızda estetik ve sanatsal değerlerin ön plana çıktığı, romantizmin arttığı bu günlerde katılacağınız bir davet için hazırlıklar yapabilirsiniz. Gönül ilişkilerinizde eğlencenin yanısıra biraz daha uzun vadeli ciddi düşünceler içerisine girmeniz mümkün. Partneriniz bu konularda ısrarcı olabilir.

ASLAN (23 Temmuz – 23 Ağustos)

Tüm boş vaktinizi zihninizi dinlendiren ve stresi azaltan kişisel uğraşlara ayırabilirsiniz. Resim yapmak, müzik dinlemek, dans etmek sizi çok mutlu edebilir. Bu konularla ilgili sosyalleşebileceğiniz ve eğitim alacağınız bir kurs programını da araştırabilirsiniz.

BAŞAK (24 Ağustos - 22 Eylül)

Aile yaşamındaki gelişmeleri dengeli bir yaklaşımla tartmalısınız. Her şeyi enine boyuna değerlendirin sorunun ana kaynağını tespit edin. Duygusal değil mantıklı davranmanız gerekiyor. Herkes olayın dışında kalmak isteyebilir; sizin konuya el atmanız gerekebilir.

TERAZİ (23 Eylül - 23 Ekim)

Bazı kısa seyahatler gerçekleştirerek ziyaret etmeniz gereken kişiler olabilir. Bazı şeyleri danışmaya ihtiyaç duyabilir veya iş faaliyetleriyle ilgili bazı pürüzler hakkında öğüt isteyebilirsiniz. Bir çok değişik fikirler karşılaşmanız kafanızı karıştırabilir, en azından yarına kadar karar vermeyin.

AKREP (24 Ekim - 22 Kasım )

Bugün, kazancınızı artırmanızı sağlayacak önemli fikirler bulabilirsiniz. İş yaşamınıza odaklanın ve görmezden gelinen ufak tefek gelişmeleri nasıl değerlendireceğinizi düşünün. Önümüzdeki dönemde fikirlerinizi daha kararlı bir şekilde savunabilir, ilişkilerinizi güçlendirebilirsiniz.

YAY (23 Kasım-21Aralık)

Fiziksel görünümünüze özen göstereceğiniz bir gündesiniz. İmajınızı değiştirmek için de uygulamalar yaptırabilirsiniz. Giyim kuşam alışverişi, vücut, saç bakımı vb. konulara zaman ayırabilirsiniz. Kalan zamanınızı evde sakin bir şekilde geçirip, hayallere dalabilirsiniz.

OĞLAK (21 Aralık – 20 Ocak)

Girdiğiniz ortamlarda bazı gizli bilgiler ve sırlar duyabilirsiniz. Duyduklarınız karşısında şaşkınlığa düşseniz de belli etmeyin. Duyduklarınız sizi biraz hayal kırıklığına uğratsa da yargılayıcı olmadan bazı arkadaşlarınıza yol gösterebilirsiniz. Kararlı tavırlarınız size olan güveni arttıracak.

KOVA (21 Ocak – 18 Şubat)

Bir süredir dilediğiniz şeyin gerçekleşebileceğine işaret eden gelişmelerle karşılaşabilirsiniz. Olayların akışını hızlandırmak için bazı müdahaleleriniz olabilir. Arkadaşlarınızın size destek olduğu bu dönemde sosyal etkinlikler için fazladan masraf yapabilirsiniz.

BALIK (19 Şubat – 20 Mart)

Hukuksal sorunlarınızla ilgili bazı sorumluluklar ve angarya işler üstlenmeniz gerekebilir. Gün içerisinde zaman zaman dikkatinizin dağılması ve unutkanlık nedeniyle küçük sorunlar yaşamanız mümkün. Bu yapılması gereken işlerin süresini uzatabilir. Çevrenizde size yardım edecek kişiler bulunabilir.

Astrolog Demet BALTACI