BIST 9.525
DOLAR 32,57
EURO 34,76
ALTIN 2.491,02

Mars Neptün Kare...Sağlığımıza Özen Gösterelim...

Başak burcunda ilerleyen Ay günlük rutin işler ve genel sağlığımızla ilgili konuları öne çıkarabilir.

Bugün 22 Eylül Pazartesi...Ay günündeyiz…

Başak burcunda ilerleyen Ay günlük rutin işler ve genel sağlığımızla ilgili konuları öne çıkarabilir.

Sabah erken saatlerde Ay, Neptün ile karşıt, Yay burcundaki Mars ile de kare açı yapacak. Aynı zamanda Mars ve Neptün arasında oluşacak kare açı gün genelini etkileyebilir. 

Değişken gruptaki etkileşimler ruhsal olarak huzursuz, kararsız, melankolik etkiler verebilir. Küçük detaylara fazla takılabilir ve çevremizin etkisinde kalabiliriz. Aşırı titiz ve eleştirel yaklaşımlar mutsuzluk yaratabilir. Belirsiz ve değişken koşullar günlük rutinlerimizi etkileyebilir. 

Sağlığımıza ve beslenmemize özen göstermeliyiz. Sinir ve sindirim sistemimiz daha hassas olabilir. İlaç, alkol, sıvı ve kimyasallardan gelebilecek zararlara karşı temkinli olmalıyız.

KOÇ (21 Mart - 20 Nisan)
Çevrenizdeki kişilerle ilişkileriniz konusunda fazlasıyla titiz olabilirsiniz. Onların hareketlerini eleştirmeyin ve siz de olduğunuz gibi, rahat davranmaya çalışın. Takıntılı düşünceler gereksiz tartışmalara yol açabilir. Size sıkıntı veren yaklaşımları tartışmayı başka güne erteleyin.

BOĞA (21 Nisan - 21 Mayıs)
Bugün de hayatın hoş ve renkli taraflarına yönelmeye eğilimli olabilirsiniz. Bazı maddi sorumluluklar, sizi meşgul edecekleri için canınızı bir parça sıkabilecekse de, hayatın sevimli yönlerini görmeye devam edeceksiniz.

İKİZLER (22 Mayıs – 21 Haziran) 
Ev hayatı ve aile ilişkileri ön plana çıkarken bazı endişeli düşünceler içerisinde olabilirsiniz. Aile bireylerinin ve ebeveynlerinizin eleştirileri sizi zorlayabilir. Partneriniz, eşiniz ve aileniz arasında denge kurmakta zorlanabilirsiniz. Duyacağınız her söze takılmayın, yarın şartlar çok daha olumlu olabilir.

 

YENGEÇ ( 22 Haziran-22 Temmuz)
Yakın zamanda ev ile ilgili yapacağınız bir yenilik nedeniyle yakın çevrenizle iletişiminiz artabilir. Fikir ayrılıkları planlarınızı biraz geciktirse de yarından itibaren şartlar netleşebilir. Günlük hareketleriniz içerisinde trafikte ve iletişimlerde daha dikkatli davranmalısınız.

ASLAN (23 Temmuz – 23 Ağustos)
Bugün, bazı alışverişler ve zorunlu harcamalar nedeniyle maddi kaygılarınız artabilir. İçinde bulunduğunuz şartlara uyum göstermeye çalışabilirsiniz. Ancak, uyum çabalarınıza rağmen eleştiriyle karşılaşırsanız, sakince kendinizi ifade edin, suskun kalmayın.

BAŞAK (24 Ağustos - 22 Eylül)
İç dünyanız biraz huzursuz ve gergin olabilir. Evde veya işyerinde küçük ayrıntılara takılıp, aşırı eleştirel davranabilirsiniz. Biraz rahat olmaya çalışın. Fazla stres mide ve sindirim problemleri yaratabilir.

TERAZİ (23 Eylül - 23 Ekim)
İçinize attığınız bazı düşünceler ve bastırdığınız öfke bağışıklığınızı düşürebilir ve sinirsel problemler yaratabilir. Bu nedenle hassas adalet duygunuzu zedeleyecek davranışlara anında müdahale etmeli, görmezden gelmemelisiniz. Size yararı olmayan kavramları hayatınızdan çıkarmaya odaklanmalısınız.

AKREP (24 Ekim - 22 Kasım )
Aile yaşantınız ve evinizle ilgili görev ve sorumluluklarınıza odaklanmışken, arkadaş çevrenizden gelen ilginç tekliflerle karşılaşabilirsiniz. Evde vakit geçirmek ile dışarıya çıkmak arasında kararsız kalabilirsiniz. Eğer bugün dışarı çıkarsanız beklediğinizden fazla para harcayabileceğinizi unutmayın.

YAY (23 Kasım-21 Aralık)
Kariyerinizle ilgili sorumluluklar ve mücadeleler ön planda olabilir. Hevesli ve cesur tavırlarınız üstlerinizin dikkatini çekebilir. Ev ve bulunduğunuz ortamlarda su, sıvı ve kimyasallardan gelebilecek bazı zararlara karşı temkinli olmalısınız.

OĞLAK (21 Aralık – 20 Ocak)

Beklentilerinizi çok yüksek tuttuğunuz bazı grup çalışmaları ve arkadaşlık ilişkileri hayal kırıklığı yaratabilir ve sizi endişelendirebilir. Zararın neresinden dönülse kardır deyip, uygun hareketler planlayabilirsiniz. Nerede yanıldığınız üzerine kafa yorabilirsiniz.

KOVA (21 Ocak – 18 Şubat)
Bugün, çevrenizdeki kişilerle birbirinizi yanlış anlamanıza yol açacak bazı etkiler alabilirsiniz. Para ile ilgili hesap, fatura ve banka işlemlerinde dikkatli olmalı, emin olmadan adım atmamalısınız. Dikkatinizi dağıtacak birden fazla işle meşgul olmamak, tek bir konuya odaklanmak gerekebilir.

BALIK (19 Şubat – 20 Mart)
Partneriniz veya eşinizle sürdürdüğünüz ilişkinizde kıskançlık veya gereksiz kuruntular nedeniyle gerilim meydana gelebilir. Duyacağınız eleştiriler ve iğneleyici sözlere bugün fazla takılmayın. Partnerinizi rahatlatmak için romantik sözler sarf edebilirsiniz. Yarından itibaren olumlu geri dönüşler alabilirsiniz.

Astrolog Demet BALTACI