BIST 8.753
DOLAR 32,34
EURO 35,18
ALTIN 2.240,39

Mars Balık burcuna geçiyor

Önümüzdeki iki gün duygusal ve ruhsal enerjiler güçlenirken spritüel alanlara çekilebiliriz.

Bugün 16 Kasım Cuma... Venüs günündeyiz...

Ay sabah 06:58’de Balık burcuna geçecek. Önümüzdeki iki gün duygusal ve ruhsal enerjiler güçlenirken spritüel alanlara çekilebiliriz.

Sabah saatlerinde Ay Mars ve Jüpiter ile görünüm yapacağından kendimizi coşkulu ve heyecanlı hissedebiliriz, duygularımızı ve dürtülerimizi kontrol etmemiz zorlaşabilir. Öğleden sonraki saatlerde Ay, Oğlak burcundaki Satürn ile uyumlu görünümde olacak. Daha istikrarlı ve güvenli hareket edebilir, sağduyulu davranabiliriz. Önemli işleri öğleden sonraki saatlere bırakmakta fayda var.

Enerji gezegenimiz Mars bugün Kova burcundan ayrılıp Balık burcuna geçecek. Mars 1 Ocak’a kadar Balık burcunda kalacak. Enerjimiz bu dönemde geri çekilirken, bilinçaltımız, hayal gücümüz, duygusal ihtiyaçlarımız dürtülerimizi ve motivasyonlarımızı etkileyebilir. Fantazi ve hayallerin peşinden koşmamız, boşuna enerji harcamamız mümkün. Bu dönemde duygular, hayaller ve yaratıcı enerjiyi maneviyat ve sanatsal kavramlara yönlendirmek iç dünyamızı dengelememize yardımcı olabilir.

5 Ekim’den bu yana retro harekette olan Venüs bugün Terazi burcunda ileri harekete dönecek. Venüs 2 Aralık’a kadar Terazi burcunda güçlü pozisyonda olacağından ilişkiler, ortaklıklar, diplomasi, sanat, güzellik, estetik gibi alanlarda verimli gelişmeler yaşayabiliriz.